Gå til indhold
Forside > Aktiviteter > Webinar : SØM i praksis

Webinar : Den Socialøkonomiske Investeringsmodel (SØM) i praksis

Aarhus Kommune præsenterer deres erfaringer med SØM i en konkret case, når vi holder webinar den 15. januar 2021. Webinaret er gratis og for alle, som ønsker at vide mere om anvendelsen af SØM i praksis.
Alle, der ønsker inspiration til, hvordan man kan anvende SØM i praksis.
15 jan
Tid
11:00 - 12:00
Sted
Online
Kontaktperson
Tine Hjernø Lesner

Den Socialøkonomiske Investeringsmodel, SØM, er et beregningsværktøj, der styrker beslutningsgrundlaget i en konkret lokal sammenhæng og sætter fokus de på økonomiske konsekvenser over tid, der kan være ved at investere i sociale indsatser.

Få mere at vide om Den Socialøkonomiske Investeringsmodel, SØM

Om webinaret

Aarhus Kommune har deltaget i Socialstyrelsens rådgivningsforløb om anvendelsen af SØM. Kommunen har i den forbindelse foretaget en beregning af fremskudt og tidlig opsporing af borgere, der har behov for alkoholbehandling. Det vil være muligt at stille spørgsmål. Du kan se Aarhus Kommunes beregning i SØMs Erfaringsdatabase.

Gå til SØMs Erfaringsdatabase

Tilmelding

Webinaret er gratis og for alle, der ønsker inspiration til, hvordan man kan anvende SØM i praksis. Du kan tilmelde dig via linket.

Tilmelding 

Tilmeldingsfristen er 14. januar kl. 12. Inden webinaret vil du modtage en mail med et link til det digitale undervisningsrum.

Sidst opdateret 18/12 2020