Forside > Aktiviteter > Webinar: Nyheder i SØM (superbrugeruddannelse)

Webinar om nyheder i Den Socialøkonomiske Investeringsmodel (SØM)

Få en introduktion til den nyeste version af SØM, når vi holder webinar på SØM superbrugeruddannelsen den 17. september 2020. Superbrugeruddannelsen er gratis og for alle, som ønsker at videreudvikle deres kompetencer i at bruge modellen.
Kommuner og andre, der anvender SØM
17 sep
Tid
10:00 - 11:00
Sted
Online
Kontaktperson
Tine Hjernø Lesner

Den Socialøkonomiske Investeringsmodel, SØM, er et beregningsværktøj, der styrker beslutningsgrundlaget i en konkret lokal sammenhæng og sætter fokus de på økonomiske konsekvenser over tid, der kan være ved at investere i sociale indsatser.

Få mere at vide om Den Socialøkonomiske Investeringsmodel, SØM

Om superbrugeruddannelsen

Superbrugeruddannelsen er gratis og består af en række webinarer på ca. 1 times varighed. Superbrugeruddannelsen er for dig, der allerede har grundlæggende viden om SØM. Inden hver undervisningsgang vil du modtage en mail med et link til det digitale undervisningsrum.

Webinarene bliver filmet og gemt på SØMs uddannelsesside, som du får adgang til, når du melder dig til. Siden fungerer som et vidensbibliotek og giver også mulighed for at få sparring og hjælp fremover til at bruge SØM.

Tema for næste webinar og tilmelding

Det næste webinar i uddannelsen afholdes d. 17. september 2020 kl. 10-11. Temaet for webinaret er "Nyt i SØM – en introduktion til nye målgrupper og funktionaliteter". Den nyeste modelversion, som er udgivet den 28. august 2020, gennemgås, og der stilles skarpt på forskelle og ligheder i forhold til de tidligere modelversioner. Modellen indeholder nye målgrupper, b.la. modtagere af efterværn og voksne med moderate og svære psykiske lidelser, som vil blive præsenteret. Det vil være muligt at stille spørgsmål.

Du kan læse mere og tilmelde dig på den særlige SØM-uddannelsesside:

Tilmelding og yderligere oplysninger på uddannelsessiden om SØM

Sidst opdateret 07/09 2020