Gå til indhold
Forside > Aktiviteter > Webinar målrettet organisationer i civilsamfundet om ansøgningspulje til udbredelse af familiehuse i hele landet

Webinar målrettet organisationer i civilsamfundet om ansøgningspulje til udbredelse af familiehuse i hele landet

Socialstyrelsen afholder webinar, hvor organisationer i civilsamfundet kan få mere viden om familiehuse og mulighederne for at etablere samarbejder mellem familiehuse og organisationer i civilsamfundet. Webinaret afholdes den 1. september 2022.
Webinaret er rettet mod kommuner og civilsamfundsorganisationer som er interesseret i samarbejder mellem familiehuse og organisationer i civil samfundet.
01 sep
Tid
13:00 - 14:00
Sted
Online
Kontaktperson
Sissel Garval

Socialstyrelsen afholder virtuelt webinar, hvor interesserede kommuner og civilsamfundsorganisationer kan få afklaret eventuelle spørgsmål til familiehuse og høre om samarbejder mellem civilsamfundsorganisationer og familiehuse. Der er tale om et åbent informationsmøde, hvor Socialstyrelsen først informerer om projektet og samarbejde, og derefter besvarer deltagernes spørgsmål i plenum.

Informationsmødet afholdes på Zoom, og du deltager ved at klikke her

Tilmelding er ikke nødvendig. Obs. linket aktiveres først 15 min før mødet begynder. 

Der afholdes også informationsmøder på følgende dage:

Onsdag d. 31. august kl. 13.00-14.00 (Webinar målrettet organisationer i civilsamfundet om ansøgningspulje til udbredelse af familiehuse i hele landet)

Onsdag d. 7. september kl. 9.00-10.00 (Webinar om ansøgningspulje til udbredelse af familiehuse i hele landet)

Her kan du læse om, hvordan Socialstyrelsen behandler dine personoplysninger.

Sidst opdateret 23/06 2022