Gå til indhold
Forside > Aktiviteter > Webinar: Udviklingsforløb med afsæt i recovery-orienteret rehabilitering

Webinar: Udviklingsforløb med afsæt i recovery-orienteret rehabilitering

Socialstyrelsen tilbyder støtte til at udvikle kvaliteten i indsatsen i socialpsykiatrien. Vær med den 12. juni 2020, hvor Socialstyrelsen inviterer til webinar om muligheden for et gratis udviklingsforløb med afsæt i recovery-orienteret rehabilitering. Hør om indhold og rammer samt de erfaringer, andre har haft med forløbet.
Webinaret henvender sig til ledere, fagpersoner og borgere i socialpsykiatriske tilbud og kommunale enheder, der kunne være nysgerrige efter at deltage i et udviklingsforløb.
12 jun
Tid
09:00 - 11:00
Sted
Webinar
Kontaktperson
Karin Toft-Christensen

Antallet af borgere, der har behov for socialpsykiatrisk støtte, er vokset de senere år. Det skaber et øget fokus i kommuner og tilbud på, hvordan kvaliteten kan styrkes, så flere borgere kan hjælpes til at komme sig. Socialstyrelsen har derfor sat gang i en række initiativer, der skal støtte socialpsykiatrien. Et af disse initiativer er et udgående team, der tilbyder målrettede rådgivnings- og udviklingsforløb, med sigte på at styrke kvaliteten i de socialpsykiatriske tilbud. Forløbet er gratis.

På webinaret vil det være muligt at høre om erfaringerne fra nogle af de igangværende udviklingsforløb og få inspiration til at igangsætte sit eget forløb med rådgivning fra Socialstyrelsen. Vi fortæller også om det faglige udgangspunkt i recovery-tænkningen og beskriver præmisser og rammer for forløbet, så I får et realistisk grundlag for at vurdere, om det er noget for jer. 

Webinaret henvender sig til ledere, fagpersoner og borgere i socialpsykiatriske tilbud og kommunale enheder, der kunne være nysgerrige efter at deltage i et udviklingsforløb

Tilmelding og praktisk information

Tilmeldingfrist til webinaret er d. 10. juni 2020. 

Læs mere om webinaret og tilmeld dig her.

Arrangementet afholdes online. Nærmere oplysninger om dette findes på tilmeldingssiden. 

Sidst opdateret 14/05 2020