Gå til indhold
Forside > Aktiviteter > Voksne > Temadag om senfølger (online)

AFLYST Temadag om senfølger efter seksuelle overgreb i barndommen (online)

Deltag i temadagen og få viden om hvad senfølger efter seksuelle overgreb er, og om hvordan du som fagprofessionel kan hjælpe mennesker med senfølger.
Temadagen er målrettet kommunale medarbejdere og ledere inden for social- og beskæftigelsesområdet, socialpsykiatrien, væresteder og misbrugsbehandlingstilbud.
09 dec
Tid
09:00 - 13:00
Sted
Online
Kontaktperson
Claudia Katharina Strasser

Som fagprofessionel kan du gøre en forskel, hvis du ved, hvordan senfølger kan komme til udtryk, hvordan du bedst spørger ind til dem, og hvor du kan henvise til for at sikre den rette hjælp.

60-80 % af de mennesker, der har været udsat for seksuelle overgreb i barndommen, udvikler senfølger i voksenlivet og vil ofte være i kontakt med det kommunale system for at få hjælp til at håndtere forskellige sociale, fysiske og psykiske udfordringer. Men hvis årsagen til problemerne ikke er kendt, er hjælpen ikke altid tilstrækkelig målrettet, og der er risiko for, at indsatserne ikke virker.

Det sker på temadagen
På temdagen vil vi gå i dybden med hvad senfølger efter seksuelle overgreb er og hvad man som fagprofessionel  kan være opmærksom på.

Vi vil også have fokus på de udfordringer, fagprofessionelle kan møde i arbejdet med mennesker med senfølger, og om hvordan fagprofessionelle kan skabe gode rammer for mødet og for kommunikationen.

Desuden vil du få indblik i, hvordan den kommunale indsats kan styrkes organisatorisk gennem et systematisk fokus på området.

Temadagen foregår på zoom i tidsrummet 9-13. 

BEMÆRK DATOÆNDRING: Temadagen er rykket fra d. 4. november, hvor den oprindeligt skulle have været afholdt

Tilmeldingsfrist 7. december.

Ved stor efterspørgsel tillader Socialstyrelsen sig at prioritere pladserne, så flest mulige deltagere i forskellige funktioner får plads på temadagene.

Sidst opdateret 02/12 2022