Forside > Aktiviteter > Voksne > Temadag om Nationale retningslinjer for den sociale stofmisbrugsbehandling - København

Temadag om Nationale retningslinjer for den sociale stofmisbrugsbehandling - København

De nationale retningslinjer giver et fælles grundlag for kvalitetsudvikling af den sociale stofmisbrugsbehandling. På temadagen fokuseres på implementering og udbytte, hvor der også er plads til erfaringsudveksling.
Temadagen henvender sig til kommunale centerledere, afdelingsledere, faglige ledere og faglige koordinatorer og evt. andre der står for at implementere faglige tiltag i stofmisbrugsbehandlingen.
02 nov
Tid
09:15 - 15:30
Sted
MBK A/S, København Pilestræde 61, 1. 1112 København K
Kontaktperson
Dorte Venø Jakobsen

Socialstyrelsen udgav i foråret 2016 "Nationale retningslinjer for den sociale stofmisbrugsbehandling." Nogle kommuner har implementeret retningslinjerne, og flere er på vej.

På temadagen orienteres om indholdet af retningslinjerne og det udbytte, man kan forvente at få som kommune. Vi sætter fokus på implementering og anvendelse i praksis og hører om de erfaringer, der allerede er gjort. Programmet vil bestå af en blanding af oplæg, drøftelser ved borde og fælles drøftelser.

Temadagen er arrangeret i et samarbejde mellem Socialstyrelsen, Stoffagligt Forum (under FLOR, Foreningen af Ledere af Offentlige Rusmiddelcentre) og Sundhedsstyrelsen. 

Læs programmet for dagen her (pdf)

Om de nationale retningslinjer

De nationale retningslinjer giver et fælles grundlag for kommunernes kvalitetsudvikling og kvalitetssikring af den sociale stofmisbrugsbehandling, så indsatsen i højere grad bygger på forskning og gode erfaringer fra praksis.

Retningslinjerne skal desuden understøtte en helhedsorienteret og koordineret stofmisbrugsbehandling, der har fokus på recovery og rehabilitering.

Praktiske informationer om temadagen

Sidste frist for tilmeldingen er d. 11. oktober. Det er gratis at deltage.

Medbring "Nationale retningslinjer for social stofmisbrugsbehandling" enten printet eller elektronisk:

  • Webudgaven af de nationale retningslinjer
  • Pdf-udgaven af de nationale retningslinjer

Læs mere om temadagen, og tilmeld dig her 

Temadag om Nationale retningslinjer for den sociale stofmisbrugsbehandling i Bredsten d. 31. oktober 2017 

Sidst opdateret 06/09 2017