Gå til indhold
Forside > Aktiviteter > Voksne > Inspirationsmøde om det sociale frikort

Inspirationsmøde om det sociale frikort

Socialstyrelsen, KL og Social- og Ældreministeriet inviterer til virtuelt inspirationsmøde for kommuner, civilsamfundsorganisationer og institutioner om samarbejde om socialt frikort mellem kommuner og civilsamfund.
30 nov
Tid
14:00 - 15:30
Sted
Virtuelt møde (se tilmeldingssiden for mere information)
Kontaktperson
Mogens Holm Sørensen

Hør om og stil spørgsmål til samarbejdet mellem kommuner og civilsamfund til Cabi, Esbjerg Kommune og Kirkens Korshær og Socialstyrelsen.

Det sociale frikort er en landsdækkende forsøgsordning, der løber til udgangen af 2022. Ordningen giver socialt udsatte borgere mulighed for at tjene op til 20.000 kr. skattefrit årligt uden at blive trukket i sociale ydelser.

Socialstyrelsen understøtter implementeringen af det sociale frikort og afholder i den forbindelse et virtuelt inspirationsmøde i samarbejde med KL og Social- og Ældreministeriet.

Socialstyrelsen har inviteret Cabi, Esbjerg Kommune og Kirkens Korshær til at fortælle om deres erfaringer med samarbejdet mellem kommuner og civilsamfundet om udbredelsen og anvendelsen af det sociale frikort. Mødet indeholder konkrete eksempler på, hvordan kommunerne og civilsamfundet kan understøtte, at borgere med socialt frikort anvender kortet. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål både til Cabi, Esbjerg Kommune, Kirkens Korshær og Socialstyrelsen på mødet.

Mødet er det andet i en række inspirationsmøder om det sociale frikort.

Der er tilmeldingsfrist til mødet den 29. november kl. 12.00, og det er gratis at deltage.

Tilmelding og dagsorden til inspirationsmødet om det sociale frikort

Socialt frikort (Social- og Ældreministeriet)

Sidst opdateret 10/11 2021