Gå til indhold
Forside > Aktiviteter > Voksne > Inspirationsmøde om det sociale frikort

Inspirationsmøde om det sociale frikort

Socialstyrelsen, Kommunernes Landsforening og Social- og Ældreministeriet inviterer til virtuelt inspirationsmøde for kommuner og institutioner om visitation til og anvendelse af det sociale frikort.
13 okt
Tid
14:30 - 16:00
Sted
Virtuelt møde (se tilmeldingssiden for mere information)
Kontaktperson
Mogens Holm Sørensen

Hør om og stil spørgsmål til visitationen og anvendelsen af det sociale frikort til Socialstyrelsen, Haderslev og Brøndby kommuner.

Det sociale frikort er en landsdækkende forsøgsordning, der løber til udgangen af 2022. Ordningen giver socialt udsatte borgere mulighed for at tjene op til 20.000 kr. skattefrit årligt uden at blive trukket i sociale ydelser.

Socialstyrelsen understøtter implementeringen af det sociale frikort og afholder i den forbindelse et virtuelt inspirationsmøde i samarbejde med Kommunernes Landsforening og Social- og Ældreministeriet.

Socialstyrelsen har inviteret Haderslev og Brøndby kommuner til at fortælle om, hvordan de får kontakt til borgere, der er berettigede til det sociale frikort, og give eksempler på, hvordan kommunerne understøtter, at borgere med socialt frikort anvender kortet. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål både til Haderslev, Brøndby, KL, Social- og Ældreministeriet og Socialstyrelsen på møderne.

Mødet er det første i en række forskellige inspirationsmøder om det sociale frikort.

Der er tilmeldingsfrist til mødet den 12. oktober kl. 12, og det er gratis at deltage.

Tilmelding og dagsorden til mødet (NemTilmeld)

Socialt frikort (Social- og Ældreministeriet)

Sidst opdateret 06/10 2021