Forside > Aktiviteter > Voksne > Inspirationsmøde i København: Implementering af det sociale frikort i kommunerne

Inspirationsmøde i København: Implementering af det sociale frikort i kommunerne

Kom, og del dine erfaringer med implementering af det sociale frikort med andre kommuner, og stil spørgsmål til Socialstyrelsen om ordningen.
14 mar
Tid
13:00 - 15:00
Sted
Jobcentret Bernstorffsgade nr. 17, 1577 København V.
Kontaktperson
Mogens Holm Sørensen

Det sociale frikort giver socialt udsatte borgere mulighed for at tjene op til 20.000 kr. skattefrit årligt uden at blive trukket i sociale ydelser. Ordningen løber fra januar 2019 til udgangen af 2020. Socialstyrelsen støtter implementeringen af det sociale frikort og afholder i den forbindelse fire inspirationsmøder, hvor alle landets kommuner kan deltage.

På møderne er der fokus på erfaringsudveksling om de forskellige implementeringsudfordringer, som det sociale frikort giver kommunerne. Der vil samtidig være mulighed for at stille spørgsmål til Socialstyrelsen om det sociale frikort, fx om målgruppe og visitation.

Målet med møderne er, at ordningen bliver så godt implementeret i kommunerne som muligt, så flest mulige socialt udsatte borgere får mulighed for at opnå og bruge det sociale frikort og dermed komme i kontakt med arbejdsmarkedet og at modtage løn for udførte jobs.

Der er tilmeldingsfrist den 5. marts 2019

Tilmeld dig inspirationsmødet i København d. 14. marts her

Sidst opdateret 08/02 2019