Gå til indhold
Forside > Aktiviteter > Voksne > Informationsmøde om de nationale retningslinjer for indsatsen mod hjemløshed

Informationsmøde om de nationale retningslinjer for indsatsen mod hjemløshed

Kom og bliv klogere på de nationale retningslinjer for indsatsen mod hjemløshed. Retningslinjerne blev offentliggjort i december 2020, og Socialstyrelsen inviterer nu til informationsmøde om dem d. 12. april.
Hjemløshed Kommunale ledere og planlæggere både på myndighedsniveau og leverandørniveau samt øvrige relevante aktører på området.
12 apr
Tid
12:00 - 14:00
Sted
Virtuelt møde. Find linket til informationsmødet nedenfor.
Kontaktperson
Amanda Lykke Egede-Jensen

Socialstyrelsen udgav i december 2020 nationale retningslinjer for indsatsen mod hjemløshed. Retningslinjerne tager afsæt i Housing First-tilgangen og bygger på gældende lovgivning og aktuelt bedste viden fra forskning og praksis. De beskriver samlet set rammerne for god praksis på hjemløshedsområdet, og de giver dermed kommuner og andre aktører et solidt, fælles grundlag for arbejdet på området.

Du vil på informationsmødet få viden om retningslinjernes indhold og inspiration til anvendelsen af dem, ligesom du gennem korte oplæg fra praksisfeltet får et indblik i de forskellige perspektiver, der kan være på retningslinjerne.

På mødet vil der være oplæg fra social- og ældreminister Astrid Krag, Socialstyrelsen og repræsentanter fra kommuner, § 110-boformer, medarbejdere på hjemløshedsområdet og borgere i hjemløshed eller i risiko for hjemløshed.

Programmet for informationsmødet (pdf)

Informationsmødet er lige som retningslinjerne primært målrettet kommunale ledere og planlæggere både på myndighedsniveau og leverandørniveau. Andre relevante aktører på hjemløshedsområdet med interesse for retningslinjerne er også velkomne til at deltage i mødet.

Praktiske oplysninger

Informationsmødet gennemføres som webinar via Zoom. Det er gratis at deltage, og deltagelse kræver ikke forhåndstilmelding. Mødet tilgås direkte via linket nedenfor.

Direkte link til informationsmødet d. 12. april 2021 (Zoom)

Det er muligt at deltage via browser, selvom man ikke ellers anvender programmet. I så fald skal man i browseren gå til hjemmesiden join.zoom.us (Zoom) og indtaste Meeting ID: 682 5345 1141 og passcode: 99999999.

Mødet har en deltagerbegrænsning på 500 opkoblinger.

Mødet optages, således at det senere vil kunne ses eller genses på Socialstyrelsens hjemmeside.
Socialstyrelsen behandler i forbindelse med deltagelse i informationsmødet personoplysninger om dig. Det kan du læse mere om i oplysningsskrivelsen, der linkes til nedenfor.

Oplysningsskrivelse om behandling af personoplysninger ifm. informationsmødet (pdf)

Sidst opdateret 08/04 2021