Gå til indhold
Forside > Aktiviteter > Voksne > Infomøde: Søg støtte til at hjælpe udsatte ledige i job

Informationsmøde: Søg støtte til at hjælpe udsatte ledige i job

Socialstyrelsen tilbyder gratis støtte til at implementere indsatsen ”Social støtte i overgang til og fastholdelse i job”. Tilbuddet retter sig til kommuner, der ønsker at hjælpe udsatte ledige med en helhedsorienteret indsats, hvor der er fokus på både trivsel og beskæftigelse. Hør mere om tilbuddet på et informationsmøde.
Informationsmødet er rettet mod kommuner, som er interesseret i at søge støtte til at implementere indsatsen ”Social støtte i overgang til og fastholdelse i job”.
26 aug
Tid
10:00 - 11:00
Sted
Online
Kontaktperson
Louisa Prehn-Jacobsen

Socialstyrelsen afholder online informationsmøde om muligheden for at søge støtte til at hjælpe udsatte ledige i job gennem indsatsen ”Social støtte i overgang til og fastholdelse i job”.

Her kan interesserede kommuner kan få uddybet indsatsen ”Social støtte i overgang til og fastholdelse i job”, og få afklaret eventuelle spørgsmål til implementeringsstøtten, kompetenceudviklingen og ansøgningsprocessen. Der er tale om et informationsmøde, hvor Socialstyrelsen først informerer om projektet og derefter besvarer deltagernes spørgsmål til ansøgningsprocessen i plenum.

Læs mere om projektet og find ansøgningsmateriale her

Praktiske oplysninger: 

Det er gratis at deltage. Der er tilmeldingsfrist d. 25. august kl. 10.00.

Tilmeld dig infomødet her 

Der afholdes også et informationsmøde d. 29. august 2022

Sidst opdateret 17/08 2022