Forside > Aktiviteter > Voksne > Frivillighedskonference 2019

Frivillighedskonference 2019: Det gode samarbejde

Samspillet mellem det frivillige engagement og kommuner og regioner er omdrejningspunktet for årets nationale frivillighedskonference, der finder sted den 23. september. Vær med og få ny inspiration til samarbejdet mellem det offentlige og civilsamfundet.
Målgruppen for konferencen er kommuner og regioner, der samarbejder med civilsamfundet.
23 sep
Tid
09:00 - 16:00
Sted
Roskilde Kongrescenter Bauhaus Arena, Møllehusvej 15, 4000 Roskilde
Kontaktperson
Lise Poulsen

Konferencens formål er at give kommuner og regioner viden og redskaber til at forbedre samarbejdet med civilsamfundet for at styrke frivilligheden som en vigtig del af nutidens og fremtidens velfærdssamfund.

På konferencen kan du høre spændende oplæg af:

  • Jacob Storch, adm. direktør og managing partner i joint action om relationel kapacitet
  • Benny Andersen, formand for Socialpædagogernes Landsforbund om frivillige fællesskaber i det pædagogiske arbejde
  • Morten Frederiksen, lektor ved Institut for Sociologi og Socialt Arbejde ved Aalborg Universitet om forskellige normer og praksisser i frivillige og offentlige organisationer
  • Bjarne Ibsen, professor ved Center for Idræt, Sundhed og Civilsamfund, samt to deltagende kommuner om samspillet mellem de frivillige og den kommunale sektor

På konferencen kan du også deltage i dialoger om relevante problemstillinger i det konkrete samarbejde mellem civilsamfundsinitiativer og det offentlige. Du kan vælge mellem syv forskellige sessioner, der belyser forskellige aspekter af arbejdet.

Læs mere om programmet og tilmeld dig via COKs hjemmeside

Sidst opdateret 20/08 2019