Gå til indhold
Forside > Aktiviteter > Voksne > Brug af data i det faglige arbejde

Webinar om brug af data i det faglige arbejde

Socialstyrelsen inviterer til et kort, gratis webinar 22. september 2021 om brug af data i såvel praksis som på strategisk niveau. Webinaret tager udgangspunkt i forældreindsatsen Stepping Stones og behandler, hvordan og hvorfor det giver mening at inkludere data i socialfagligt arbejde.
Webinaret henvender sig til både praktikere og ledere i kommuner og regioner, som ønsker viden om brugen af data og nøgletal i det socialfaglige arbejde. Andre med særlig interesse i området er også velkomne.
22 sep
Tid
14:00 - 15:00
Sted
Zoom
Kontaktperson
Miriam Bill

Socialstyrelsen inviterer til et webinar om brug af data i såvel praksis som på strategisk niveau.

Til webinaret vil Socialstyrelsen i samarbejde med en borger, en praktiker og en kommune beskrive, hvordan brugen af data er med til at kvalificere både den direkte indsats i familien og kommunens beslutningsgrundlag, når der skal træffes strategiske valg. Der vil være et fokus på det evidensbaserede program Stepping Stones, som bruges i en række kommuner.

Webinaret afholdes onsdag d. 22. september 2021 kl. 14.00 – 15.00 over Zoom. 

Det er gratis at deltage. Tilmelding sker via. dette link: Brug af data i det faglige arbejde (nemtilmeld.dk). Fristen for tilmelding er tirsdag d. 21. september kl. 12.00. 

Sidst opdateret 16/09 2021