Gå til indhold
Forside > Aktiviteter > Voksne > Årskonference om menneskehandel

Årskonference om menneskehandel

Center mod Menneskehandel i Socialstyrelsen inviterer til den årlige konference om menneskehandel med fokus på de nyeste nationale og internationale erfaringer og indsatser.
Årskonferencen er målrettet fagpersoner og aktører på menneskehandelsområdet, såsom myndigheder, NGO'er, brancheforeninger, private virksomheder, forskere og studerende.
04 maj
Tid
12:30 - 16:30
Sted
Odense Koncerthus, Claus Bergs Gade 9, 5000 Odense C. Lokale: Pro Musica Salen
Kontaktperson
Hanne Mainz

På årskonferencen vil Center mod Menneskehandel lancere årsrapport 2021 og præsentere udvalgte temaer og statistik om indsatsen mod menneskehandel i Danmark.

Nationale og internationale oplægsholdere vil præsentere forskellige tendenser, erfaringer og indsatser, som kan inspirere til det videre arbejde med at bekæmpe menneskehandel.

Der vil være oplæg om:

  • Den aktuelle situation omkring fordrevne ukrainere og risiko for menneskehandel.
  • Internationale tendenser og erfaringer fra omkringliggende lande og begrænsning af efterspørgsel som strategi til at bekæmpe menneskehandel ved repræsentanter fra Council of the Baltic Sea States (CBSS) og Organization for Security and Co-operation in Europe (OSCE). De to oplæg vil foregå på engelsk.
  • Nationale vinkler på bekæmpelse af menneskehandel ved repræsentanter fra Rigsadvokaten, Tænketanken Justitia og Institut for Menneskerettigheder.

Praktiske informationer

Tilmeldingsfristen er den 21. april 2022 kl. 12:00. Tilmelding sker ved NemTilmeld. Link kan findes ved at klikke på ’Mere information om begivenheden’.

Konferencen er gratis og afholdes med fysisk fremmøde med et deltagerantal på op til 100 personer.

Bemærk: For at sikre en ligelig repræsentation fra forskellige organisationer og fagområder forbeholder vi os retten til at begrænse antallet af deltagere fra hver organisation. Fordelingen vil ske efter tilmeldingsfristen, hvor du vil få direkte besked fra os, hvis du ikke har fået plads på konferencen. Hører du ikke fra os den 22. april, kan du betragte dig som tilmeldt. 

Sidst opdateret 05/04 2022