Gå til indhold
Forside > Aktiviteter > Voksne

Aktiviteter om voksne

17 sep

Årskonference 2021 om menneskehandel

Industriens Hus, København
Menneskehandel foregår i stigende grad online, og det skaber behov for at udvikle nye metoder til at identificere ofrene og opspore bagmændene. Center Mod Menneskehandel inviterer til årskonference med fokus på områdets nye udfordringer og tendenser.
22 sep

Brug af data i det faglige arbejde

Zoom
Socialstyrelsen inviterer til et kort, gratis webinar 22. september 2021 om brug af data i såvel praksis som på strategisk niveau. Webinaret tager udgangspunkt i forældreindsatsen Stepping Stones og behandler, hvordan og hvorfor det giver mening at inkludere data i socialfagligt arbejde.
30 nov

Inspirationsmøde om det sociale frikort

Virtuelt møde (se tilmeldingssiden for mere information)
Socialstyrelsen, KL og Social- og Ældreministeriet inviterer til virtuelt inspirationsmøde for kommuner, civilsamfundsorganisationer og institutioner om samarbejde om socialt frikort mellem kommuner og civilsamfund.
09 dec

Webinar om de nationale retningslinjer for social stofmisbrugsbehandling

Online
Bliv klædt på til at implementere de nationale retningslinjer for social stofmisbrugsbehandling ved at deltage i Socialstyrelsens webinar for ledere og beslutningstagere.
21 apr

Konference om senfølger efter seksuelle overgreb (Lukket for tilmelding)

Hotel Nyborg Strand
Senfølger efter seksuelle overgreb kan give sig udtryk i alvorlige problematikker i voksenlivet som bl.a. PTSD, angst og depression. Deltag i konferencen og få indblik i, hvordan man som fagprofessionelle bedst kan møde og hjælpe voksne med senfølger.
04 maj

Årskonference om menneskehandel

Odense Koncerthus, Claus Bergs Gade 9, 5000 Odense C. Lokale: Pro Musica Salen
Center mod Menneskehandel i Socialstyrelsen inviterer til den årlige konference om menneskehandel med fokus på de nyeste nationale og internationale erfaringer og indsatser.
30 maj

Webinar om traumebevidst tilgang

Psykiske vanskeligheder Online. Læs mere på tilmeldingssiden.
Få inspiration til, hvordan din organisation kan arbejde traumebevidst med socialt udsatte borgere. Deltag i VIVEs gratis webinar den 30. maj og få viden om sammenhænge mellem social udsathed og traumer, og om hvordan organisationer kan implementere en traumebevidst tilgang.