VISO-konference 2017

Konferencen henvender sig til dig, der arbejder med børn, unge og voksne inden for handicap-, specialundervisnings– og udsatteområdet. Oplev en spændende dag med specialiseret viden og erfaringer fra praksis og forskning.
05 dec
Tid
09:00 - 16:00
Sted
Hotel Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg
Kontaktperson
Jeanette Sandberg Sørensen

Socialstyrelsen afholder sin årlige VISO-konference for fagfolk og ledere på socialområdet d. 5. december 2017 kl. 9.00-16.00 på Hotel Nyborg Strand. Konferencen byder på tre hovedoplæg og 14 videnssessioner.

Konferencens første hovedoplæg præsenteres af forsker Nanna Mik-Meyer. Nanna er uddannet antropolog og sociolog. Hendes forskningsmæssige interessefelt omfatter bl.a. governance, mikro-sociologi, krops- og arbejdssociologi samt studier af mødet mellem borger og velfærdsstat. Oplev Nanna fortælle om, hvordan man opnår en bedre forståelse af de dilemmaer, der opstår i arbejdet med socialt udsatte.

Efterfølgende fortæller chefkonsulent Simon Østergaard Møller om, hvorvidt evidensbaseret praksis kan manualiseres. Simon er daglig leder ved Metodecentret, hvor han er optaget af nye metoder og tilgange, som er beviseligt virksomme. Han tror på, at de bedste løsninger skabes gennem en vidensbaseret social indsats og udvikles i samarbejde med borgerne.

Senere på dagen kan du blive klogere på, hvordan vi genskaber sociale forbindelser og fællesskaber på tværs af special- og almenområdet. Det er børne- og ungdomspsykiater Søren Hertz, der med udgangspunkt i sin nye bog vil tale om, børn og unge, psykiatri og samfund. 

Tilmeldingsfrist d. 25 november 2017.

Tilmeld dig her 

Sidst opdateret 16/11 2017