Forside > Aktiviteter > Unge > Ungemodul til bostøttemetoderne CTI og ICM (Aarhus)

Ungemodul til bostøttemetoderne CTI og ICM (Aarhus)

Har du allerede gennemført metodekurset i bo-støttemetoderne CTI eller ICM, og ønsker du at målrette dit arbejde med metoden i indsatsen til unge? Så er ungemodulet relevant for dig. På un-gemodulet får du opdateret viden specifkt om unge og hjemløshed, så de unge mødes med en indsats, der er tilpasset deres problematikker og livssituation
Efteruddannelse | Hjemløshed Kurset er relevant for dig, der arbejder med og allerede har gennemført kursus i bostøttemetoderne CTI eller ICM.
08 sep
Tid
09:00 - 14:30
Sted
VIA, Hedeager 2, 8200 Aarhus N
Kontaktperson
Kirsten Klynge

Forskningen viser en øget risiko for hjemløshed blandt unge ved kritiske overgange, eksempelvis fra anbringelse, indlæggelse, fængsel, afbrydelse af eller skift i uddannelse med mere. Dette taler for en mere systematisk opmærksomhed i so-ciale indsatser på at forebygge hjemløshed i ved disse overgange. Her har bostøttemedarbejdere en særlig understøttende rolle for den unge.

Kurset giver dig:

  • viden om CTI- og ICM-metoderne i relation til unge
  • viden om forebyggelse af hjemløshed målrettet unge
  • viden, der gøre dig i stand til bedst muligt at kunne støtte unge i hjemløshed eller i risiko for hjemløshed i deres særlige udfordringer.

Læs mere og tilmeldig dig Ungemodul her.

Tilmeldingsfrist er d. 25.07.2020.

Sidst opdateret 04/06 2020