Gå til indhold
Forside > Aktiviteter > Unge > SSP-uddannelsen: Tilvalgsmodul 1 Implementering af SSP-rammens handleplan

SSP-uddannelsen: Tilvalgsmodul 1 Implementering af SSP-rammens handleplan

Formålet er at SSP-uddannelens tilvalgsmodul 1 skal styrke deltagerne i at udarbejde en god handleplan for SSP-samarbejdet i egen kommune.
Tilvalgsmodul 1 er specifikt målrettet SSP-medarbejdere, som har konkrete opgaver med at understøtte en SSP-handleplan i egen kommune eller skal til at arbejde med det.
01 dec
Tid
08:00 - 16:00
Sted
Mødecenter Odense, adresse Buchwaldsgade 48, 5000 Odense C.

Vær med på SSP-uddannelsens tilvalgsmodul: Implementering af SSP-uddannelsens handleplan.

Tilvalgsmodulet har fokus på at udarbejde en god handleplan for SSP-samarbejdet med udgangspunkt i den nye og fælles SSP-ramme.

Rammen beskriver formålet og målgrupper for SSP-samarbejdet, anbefalinger til organisering og samarbejdsflader samt anbefalinger til en lokal handleplan.   

Tilvalgsmodulet omhandler fire centrale temaer i SSP-rammens handleplan:

  • Formål og konkrete mål for indsatsen
  • Konkrete indsatser inkl. målgrupper for indsatsen
  • Organisering og forankring af indsatsen
  • Opfølgning og evaluering af indsatsen

Praktiske oplysninger

Bemærk, at det er en generel forudsætning for deltagelse i SSP-uddannelsens moduler, at SSP udgør en central del af din arbejdsfunktion, samt at deltagelse er efter aftale med egen leder. Tilvalgsmodul 1 er specifikt målrettet SSP-medarbejdere, som har konkrete opgaver med at understøtte en SSP-handleplan i egen kommune eller skal til at arbejde med det.

SSP-uddannelsen afvikles på Mødecenter Odense, adresse Buchwaldsgade 48, 5000 Odense C. Det er gratis at deltage. Tilvalgsmodulet bliver afholdt den 1. - 2. december 2021.

Tilmelding til SSP- uddannelsens tilvalgsmodul sker ved at skrive til følgende mailadresse:  SSPuddannelse@socialstyrelsen.dk.  

Tilmeldingsfristen er mandag d. 22 november. Kommunerne kan tilmelde op til tre deltagere og tilmelding foregår efter først til mølle-princippet. Der er plads til ca. 30 deltagere i alt. Læs mere om tilvalgsmodulet her: Tilvalgsmodul 1: Implementering af SSP-rammens handleplan 

Sidst opdateret 11/10 2021