National YLS/CMI-dag

Socialstyrelsen afholder national YLS/CMI-dag 1. november. Dagen henvender sig både til brugere af redskabet YLS/CMI og andre, som arbejder med kriminalitetstruede og unge med en kriminel adfærd.
Certificerede brugere, trænere og andre fagpersoner, der er interesserede i at få kendskab til YLS/CMI.
01 nov
Tid
09:30 - 15:00
Sted
Socialstyrelsen, Edisonvej 1, 5000 Odense
Kontaktperson
Rebecca Degn í Haraldsstovu

Hvad er YLS/CMI?

Youth Level of Service – Case Management Inventory (YLS/CMI) er et valideret redskab, som anvendes til at vurdere risiko for recidiv (tilbagefald) for 12-17 årige unge, som er kriminalitetstruede eller har en kriminel adfærd.
YLS/CMI kan både bruges til screening, planlægning og dokumentation og kan derfor være et godt redskab til at målrette indsatsen og dokumentere, om den unges risiko for kriminel adfærd reduceres eller øges.

Dagen vil byde på fælles drøftelser om erfaringerne omkring implementering, og succeser og udfordringer ved brugen af YLS/CMI. Redskabet vil blive anvendt på en dansk case, og der vil være oplæg om den nyeste viden om YLS/CMI og om kriminalforsorgens anvendelse af screeningsredskabet LS/RNR, som er målrettet borgere over 18 år.

Praktiske oplysninger

Tilmeldingsfristen er 23. oktober. Der er plads til ca. 40 deltagere, og tilmelding foregår efter først til mølle-princippet. Det er gratis at deltage.

Tilmeld dig national YLS/CMI-dag her.

Se programmet for dagen her 

Sidst opdateret 26/09 2017