Gå til indhold
Forside > Aktiviteter > Unge > National YLS/CMI-dag

National YLS/CMI-dag

Socialstyrelsen inviterer til national YLS/CMI-dag, hvor der vil være fokus på netværksdannelse og erfaringsudveksling på tværs af kommuner, som enten arbejder med YLS/CMI eller har interesse i at bruge redskabet.
Dagen henvender sig både til certificerede brugere og trænere af YLS/CMI samt andre fagpersoner med interesse i redskabet.
09 sep
Tid
10:00 - 14:00
Sted
Comwell, H. C. Andersen, Claus Bergs Gade 7, 5000 Odense
Kontaktperson
Rikke Plauborg

Youth Level of Service – Case Management Inventory (YLS/CMI) er et valideret redskab, som benyttes til at vurdere risikoen for tilbagefald for unge med en kriminel adfærd eller kriminalitetstruede unge.

National YLS/CMI-dag vil byde på diverse oplæg, som har til formål at give en dybere forståelse af YLS/CMI, og hvordan det anvendes i praksis: Vejle Kommune holder oplæg om deres erfaringer med brugen af YLS/CMI ifm. sager i Ungdomskriminalitetsnævnet, og en repræsentant fra Ungdomskriminalitetsnævnet fortæller, hvordan YLS/CMI kan bruges til at kvalificere sager i nævnet.

Der vil ligeledes være mulighed for at arbejde med redskabet i relation til en dansk case og for at høre et oplæg om Kriminalforsorgens brug af screeningsværktøjet i LS/RNR i relation til yngre målgrupper og deres resocialisering.

Klik her for at se programmet for dagen (PDF).

Ønsker du at deltage i i temadagen kan du tilmelde dig via nedenstående link. Tilmeldingsfristen er onsdag d. 25. august 2021 kl. 23:55

Det er gratis at deltage.

Tilmeld dig her til den nationale YLS/CMI-dag

Sidst opdateret 18/01 2022