Forside > Aktiviteter > Unge > Kursus for koordinatorer i Ungdomssanktionen

Kursus for koordinatorer i Ungdomssanktionen

Ungdomssanktionen afholder kursus for koordinatorer d. 11.-12. marts 2020. Kurset klæder deltagerne på til at kunne varetage rollen som koordinator for unge, der idømmes en ungdomssanktion.
Det er en forudsætning for optagelse på Ungdomssanktionens koordinatorkursus, at man arbejder med unge i målgruppen: unge i alderen 15-18 år, der har begået personfarlig kriminalitet. Desuden skal man enten være ansat som koordinator for en ung, eller der skal være sandsynlighed for, at man efter kurset vil komme til at arbejde som koordinator. Kurset kan f.eks. være relevant, hvis man arbejder som støtte-/kontaktperson for målgruppen i en kommune, eller hvis man er socialrådgiver og overvejende har sager med unge, der begår alvorlig kriminalitet.
11 mar
Tid
09:30 - 15:45
Sted
Socialstyrelsen
Kontaktperson
Fie Lydal Johansson

Afviklingen af kurserne

Kurset forløber over to dage med start kl. 9.30 begge dage. Der vil være morgenmad, frokost samt eftermiddagskaffe begge dage. Kursusdeltagerne skal selv afholde udgifter til eventuel overnatning og forplejning uden for kursustiden.

Programmet for kurset kan ses her. 

Ansøgning og optagelse

Ansøgning om plads på koordinatorkurset sker ved at udfylde en elektronisk formular. Ansøgningen er individuel, og det er derfor ikke muligt at ansøge om pladser til flere personer samtidigt.

Der er et begrænset antal pladser. Ansøgning til kurset må derfor ikke opfattes som bekræftelse på optagelse. Optagelse sker ud fra en konkret vurdering af kursets relevans i forhold til ansøgerens nuværende stilling og funktion. Vurderingen sker på baggrund af oplysninger og beskrivelser i ansøgningsskemaet.

Alle ansøgere vil ca. tre uger før kurset finder sted modtage en mail om, hvorvidt de er optaget eller ej.

Deltagelse på kurset er gratis.

Du indsender din ansøgning ved at besvare et spørgeskema. Dette kan du tilgå her:

Ansøgning til koordinatorkursus 2020

Du kan læse mere om ungdomssanktionen her. 

Sidst opdateret 11/12 2019