Forside > Aktiviteter > Unge > Kursus for koordinatorer i ungdomssanktionen

Kursus for koordinatorer i ungdomssanktionen

Kurset klæder deltagerne på, til at kunne varetage rollen som koordinator for unge, der idømmes en ungdomssanktion.
Det er en forudsætning for optagelse på ungdomssanktionens koordinatorkursus, at man arbejder med unge i målgruppen: unge i alderen 15-18 år, der har begået personfarlig kriminalitet. Desuden skal man enten være ansat som koordinator for en ung, eller der skal være sandsynlighed for, at man efter kurset vil komme til at arbejde som koordinator.
18 jun
Tid
09:30 - 16:00
Sted
Socialstyrelsen
Edisonsvej 1
5000 Odense C
Kontaktperson
Emil Bakkensen Johansen

Koordinatorerne vil gennem kurset opnå viden om ungdomssanktionsforløbet, forløbets muligheder og begrænsninger samt forhold, der har vist sig at skabe særlige udfordringer. Endvidere skal kurserne opkvalificere koordinatorerne til at koordinere og skabe sammenhæng i forløbet blandt andet gennem afholdelse af netværksmøder.

Afviklingen af kurset

Kurset forløber i Socialstyrelsens lokaler over to dage d. 18.-19. juni 2019. Begge dage med start kl. 9.30. Der vil være morgenmad, frokost samt eftermiddagskaffe begge dage.

Deltagelse på kurset er gratis, men kursusdeltagerne skal selv afholde udgifter til eventuel overnatning og forplejning uden for kursustiden.

Ansøgning og optagelse

Ansøgning om plads på koordinatorkurset sker ved at udfylde en elektronisk formular. Ansøgningen er individuel, og det er derfor ikke muligt at ansøge om pladser til flere personer samtidigt.

Der er et begrænset antal pladser. Ansøgning til kurset bør derfor ikke opfattes som bekræftelse på optagelse. Optagelse sker ud fra en konkret vurdering af kursets relevans i forhold til ansøgerens nuværende stilling og funktion. Vurderingen sker på baggrund af oplysninger og beskrivelser i ansøgningsskemaet.

Alle ansøgere vil ca. tre uger før kursusstart modtage en mail om, hvorvidt de er optaget eller ej. 

Du kan indsende din ansøgning her

Ansøgningsfrist er d. 18. maj 2019.

Sidst opdateret 27/02 2019