Forside > Aktiviteter > Unge > Konference om effektiv stofmisbrugsbehandling

Konference om effektiv stofmisbrugsbehandling

Socialstyrelsen inviterer til konference d. 8. november 2017 om effektiv stofmisbrugsbehandling. Konferencen afholdes i Kolding. På konferencen kan du høre om nye initiativer og effektive metoder i den ambulante sociale stofmisbrugsbehandling af unge.
08 nov
Tid
09:30 - 15:30
Sted
Scandic Kolding, Kokholm 2, 6000 Kolding
Kontaktperson
Marlene Terkelsen

På konferencen præsenteres resultaterne af den omfattende metodeafprøvning, som Socialstyrelsen i samarbejde med ni kommuner og Center for Rusmiddelforskning har foretaget af evidensbaserede metoder til misbrugsbehandling af unge mellem 15 og 25 år.

Resultaterne giver bl.a. ny viden om, hvordan unge i alderen 15-25 bedst fastholdes i den ambulante misbrugsbehandling, og hvordan systematisk brug af bestemte behandlingselementer øger muligheden for et positivt resultat.

Der vil desuden være mulighed for at høre om nyeste viden om gruppebehandling af borgere med misbrug af hash eller centralstimulerende stoffer, udgående indsatser på ungdomsuddannelser og udbredelsesinitiativet UNG Rusmidler mm.

Program for konference om effektiv stofmisbrugsbehandling (pdf)

Praktiske oplysninger om konferencen

Pris for deltagelsen er kr. 533 inkl. moms. 

Tilmelding er bindende og sker efter først til mølle-princippet. Tilmeldingsfristen er forlænget til 30. oktober 2017 kl. 12.00.

Tilmeld dig konferencen om effektiv stofmisbrugsbehandling d. 8. november 2017 her

Læs mere om metodeprogrammet på stofmisbrugsområdet

Sidst opdateret 28/09 2017