Gå til indhold
Forside > Aktiviteter > Unge > Infomøde: Pulje om ny indsats for unge med komplekse problemer

Infomøde: Pulje om ny indsats for unge med komplekse problemer

Kom til informationsmøde den 19. september og hør om den nye ansøgningspulje, hvor I kan videreudvikle intensive forløb for unge med komplekse problemer og udadreagerende adfærd.
19 sep
Tid
10:00 - 11:00
Sted
Online via Zoom
Kontaktperson
Anne Hansen-Krogsgaard

Socialstyrelsen afholder et informationsmøde om en ny ansøgningspulje til kommuner, der ønsker at videreudvikle en intensiv indsats til unge med komplekse problemer og udadreagerende adfærd. Ansøgningspuljen er på 10,0 mio. kr. og har til formål at give disse unge muligheder for at indgå i og have gavn af de ordinære indsatser til uddannelse og beskæftigelse.

Der søges fire til fem kommuner til udviklingsarbejdet, hvor den ny indsats til målgruppen skal tilpasses for at sikre, at den giver mening og er brugbar i kommunal praksis. Målet er, at der ved projektperiodens udløb er en stærk, velbeskrevet indsats, som kan bringes i spil til andre kommuner.

Se en kort beskrivelse af projektet

Læs mere om puljen og få adgang til ansøgningsmaterialet

På programmet

Dagens program indledes med en introduktion til puljen og et oplæg om tildelingskriterier og krav, som ansøgere skal opfylde for at komme i betragtning til et forløb.

Praktisk information

Alle kommuner, som overvejer at søge, er meget velkomne til informationsmødet. Det er gratis at deltage på informationsmødet, der afholdes 19. september kl. 10 - 11 via platformen Zoom:

Deltag i mødet 19. september via dette link

Alle kan deltage, også selvom man ikke i forvejen har installeret Zoom. Spørgsmål kan stilles i Zooms chatfunktion.

Der er mulighed for, at flere personer fra samme organisation kan deltage på møde.

Sidst opdateret 08/09 2022