Forside > Aktiviteter > Unge > Brugerkursus i YLS/CMI

Brugerkursus i YLS/CMI

Socialstyrelsen tilbyder brugerkursus i dokumentationssystemet YLS/CMI til fagfolk, der arbejder med unge med en kriminel adfærd. Redskabet kan bruges til at screene den unges tilbagefald til kriminalitet og til at planlægge og dokumentere indsatsen.
Deltagerkredsen er repræsentanter fra den kommunale forvaltning, som ønsker at anvende YLS/CMI. Kommunerne kan pege på relevante aktører, som de samarbejder med, herunder institutioner og andre relevante sociale tilbud, som kan deltage på brugerkurset.
20 sep
Tid
09:00 - 16:00
Sted
Pharmakon Konferencecenter
Milnersvej 42
3400 Hillerød
Kontaktperson
Rebecca Degn í Haraldsstovu

På kurset vil I høre om redskabet YLS/CMI – bl.a. hvilke forskningsbaserede principper, der ligger bag og hvordan man bruger YLS/CMI.

Når I har deltaget på kurset er I certificerede til at bruge YLS/CMI.

Kurset finder sted den 20.-21. september på Pharmakon Konferencecenter i Hillerød. Start- og sluttidspunkt er kl. 9.00-16.00 begge dage. Morgenmad er fra kl. 9.00 til 9.30, hvorefter vi starter kl. 9.30.

Begge dage vil der være morgenmad, frokost samt eftermiddagskaffe.

Kurset er gratis og certificerer dig til at arbejde med redskabet YLS/CMI. Ønskes overnatning, betales dette af egen organisation. Der er plads til 16 deltagere på kurset, og tilmeldingsfristen er den 10. september.

Tilmeld dig kurset her

Ved afbud bedes du sende en mail til

Sidst opdateret 16/08 2018