Forside > Aktiviteter > Uddannelse i SØM

Uddannelse i Den Socialøkonomiske Investeringsmodel, SØM

Kom på uddannelse i Den Socialøkonomiske Investeringsmodel, SØM. Uddannelsen består af to kursusdage og afholdes flere steder i landet. Denne begivenhed vedrører kurset i Aalborg.
Kommuner og andre, der ønsker at anvende SØM.
29 okt
Tid
09:00 - 16:30
Sted
Kompas Hotel Aalborg, Østerbro 27, 9000 Aalborg
Kontaktperson
Tine Hjernø Lesner

Den Socialøkonomiske Investeringsmodel, SØM, er et beregningsværktøj, der styrker beslutningsgrundlaget i en konkret lokal sammenhæng og sætter fokus på de økonomiske konsekvenser over tid, der kan være ved at investere i sociale indsatser. Modellen henvender sig især til kommuner, men kan bruges af alle, der ønsker mere viden om, hvordan en social indsats påvirker den offentlige økonomi.

Få mere at vide om Den Socialøkonomiske Investeringsmodel, SØM

Gode SØM-beregninger og troværdigheden af resultaterne afhænger af vidensgrundlaget og de antagelser, som brugeren gør sig undervejs i beregningen. Socialstyrelsen opfordrer derfor alle, der anvender eller påtænker at anvende SØM til at uddanne sig i korrekt brug af modellen.

Om SØM-uddannelsen

Uddannelsen består af to kursusdage – den 29. oktober og den 16. november 2020 - i Aalborg. Uddannelsen i SØM varetages af Incentive og VIVE for Socialstyrelsen.

Der er oprettet en særlig hjemmeside til SØM-uddannelsen, hvor du kan læse om indholdet af uddannelsen samt tilmelde dig.

Tilmelding og yderligere oplysninger på uddannelsessiden om SØM

Sidst opdateret 15/09 2020