Gå til indhold
Forside > Aktiviteter > Tværgående > VISO-konference 2022 (fuldt booket)

VISO-konference 2022 (fuldt booket)

VISOs store årlige konference finder denne gang sted 6. december 2022, hvor Hotel Nyborg Strand vil danne rammen om dagens mange faglige oplevelser, oplæg og drøftelser.
06 dec
Tid
09:00 - 16:00
Sted
Hotel Nyborg Strand
Østerøvej 2
5800 Nyborg
Kontaktperson
Maria Kreutzmann Andersen

På årets VISO-konference, der fagligt dækker på tværs af det specialiserede social- og specialundervisningsområde, kan du opleve Dorthe Birkmose, som er uddannet psykolog og har udgivet fagbøger om forråelse og motivation. Med oplægget vil Birkmose sætte fokus på, hvordan man samarbejder med et menneske om dets motivation uden at overskride dets grænser eller overtage styringen over dets liv.

Du kan også opleve Søren Engelsen, der er filosof og forsker, som vil give bud på, hvordan man kan anse etik som en praktisk kunnen frem for noget, man kan læse sig til i en bog, og hvad denne forståelse af etik betyder for arbejdet med mennesker.

Udover de to hovedoplæg, kan du deltage i to ud af 14 videnssessioner og få specialiseret viden og erfaring fra praksis bl.a. gennem VISOs leverandørnetværk samt andre eksperter på socialområdet.

VISO-konference 2022 er fuldt booket, og det er derfor ikke muligt at tilmelde sig. 

Læs mere om VISO-konference 2022

Sidst opdateret 24/11 2022