Gå til indhold
Forside > Aktiviteter > Tværgående > VISO-konference 2021

VISO-konference 2021

To markante oplæg i plenum og 14 videnssessioner om aktuelle socialfaglige emner er på programmet den 7. december på Nyborg Strand, når VISO holder sin årlige konference. Temaet er denne gang; ”Viden om det specialiserede social- og specialundervisningsområde”.
Målgruppen for konferencen er ledere og fagpersoner i kommunale forvaltninger, kommunale, regionale og private tilbud, brugerorganisationer samt handicap- og udsatteråd.
07 dec
Tid
09:00 - 15:40
Sted
Østerøvej 2, 5800 Nyborg
Kontaktperson
Jeanette Sandberg Sørensen

Konferencens første hovedoplægsholder er Per Isdal som er autoriseret psykolog og psykoterapeut. Med oplægget vil han sætte fokus på medfølelsens pris – når fagprofessionelle er inficeret af vold ved sekundær traumatisering, medfølelse, træthed og udbrændthed.

Konferencens anden hovedoplægsholder er Bo Hejlskov Elvèn som er uddannet psykolog og har udgivet flere fagbøger om problemskabende adfærd, Low Aroulsal og afstemt pædagogik. Han vil tale om håndtering af problemskabende adfærd.

Temaerne på videnssessionerne


De 14 videnssessioner spænder over en bred vifte af emner og målgrupper og sætter bl.a. fokus på VISO-specialisters erfaringer med en vidensbaseret, tværfaglig og helhedsorienteret tilgang i arbejdet med borgerne.

Se hele programmet her

Pris for deltagelse er 1.900 kr.

Sidst opdateret 07/10 2021