Forside > Aktiviteter > Tværgående > Uddannelse i SØM – Den Socialøkonomiske Investeringsmodel - Spor 1, Region Nordjylland

Uddannelse i SØM – Den Socialøkonomiske Investeringsmodel - Spor 1, Region Nordjylland

Arbejder du med sociale investeringer? Så kan du nu komme på kursus i at bruge SØM – Den Socialøkonomiske Investeringsmodel. Incentive og VIVE afholder for Socialstyrelsen uddannelse i Den Socialøkonomiske Investeringsmodel (SØM). Uddannelsen bygges op omkring 3 spor, som retter sig mod både beslutningstagere og brugere på flere niveauer.
Ledere, økonomimedarbejdere og fagpersoner.
07 maj
Tid
09:00 - 16:00
Sted
Hotel Scandic Aalborg Øst, Hadsundvej 200, 9220 Aalborg Ø
Kontaktperson
Tine Lesner

Spor 1: Introduktion til SØM
Spor 1 er et 1-dags kursus, som giver en introduktion til SØM og fokuserer på, hvordan SØM kan anvendes, for eksempel som bidrag til et beslutningsoplæg.

Målgruppen er primært kommunale beslutningstagere og fagpersoner (både socialfaglige og økonomimedarbejdere), men retter sig også mod øvrige aktører med interesse i socialøkonomi. Vi anbefaler, at man både sender ledere, økonomimedarbejdere og fagpersoner på samme kursus for at styrke fælles forståelse og dialog.

På kurset får deltagerne kendskab til SØM og viden om, hvordan resultaterne kan anvendes hensigtsmæssigt i en beslutningssituation. Deltagerne får også kendskab til baggrunden for SØM, og får indsigt i de forudsætninger og anvendelsesmuligheder, de skal være opmærksomme på, når de anvender resultaterne fra SØM.

Da SØM primært er et værktøj til kommunerne, er 80 procent af kursuspladserne reserveret til kommunale deltagere.

Du kan læse mere om uddannelsen samt tilmelde dig her.

Du kan med fordel deltage i uddannelsen, selv om du har deltaget i Socialstyrelsens introkurser.

Sidst opdateret 06/03 2018