Gå til indhold
Forside > Aktiviteter > Tværgående > Uddannelse i SØM

Uddannelse i Den Socialøkonomiske Investeringsmodel, SØM

I efteråret 2020 tilbydes igen uddannelse i Den Socialøkonomiske Investeringsmodel, SØM. Uddannelsen består af to kursusdage og holdes i Odense og København. Denne begivenhed vedrører kurset i Odense.
Kommuner og andre, der ønsker at anvende SØM
26 okt
Tid
09:00 - 16:30
Sted
Socialstyrelsen, Edisonsvej 1, 5000 Odense C
Kontaktperson
Tine Hjernø Lesner

Den Socialøkonomiske Investeringsmodel, SØM, er et beregningsværktøj, der styrker beslutningsgrundlaget i en konkret lokal sammenhæng og sætter fokus på de økonomiske konsekvenser over tid, der kan være ved at investere i sociale indsatser. Modellen henvender sig især til kommuner, men kan bruges af alle, der ønsker mere viden om, hvordan en social indsats påvirker den offentlige økonomi.

Få mere at vide om Den Socialøkonomiske Investeringsmodel, SØM

Gode SØM-beregninger og troværdigheden af resultaterne afhænger af vidensgrundlaget og de antagelser, som brugeren gør sig undervejs i beregningen. Socialstyrelsen opfordrer derfor alle, der anvender eller påtænker at anvende SØM til at uddanne sig i korrekt brug af modellen.

Om SØM-uddannelsen

Uddannelsen består af to kursusdage med nogle ugers mellemrum. Uddannelsen i SØM varetages af Incentive og VIVE for Socialstyrelsen. I efteråret 2020 er der uddannelse på følgende steder og tidspunkter:

  • Odense den 26. oktober og 30. november 2020 kl. 9-16.30
  • København den 30. september og 3. november 2020 kl. 9-16.30

Der er oprettet en særlig hjemmeside til SØM-uddannelsen, hvor du kan læse om indholdet af uddannelsen samt tilmelde dig.

Tilmelding og yderligere oplysninger på uddannelsessiden om SØM

Sidst opdateret 15/09 2020