Gå til indhold
Forside > Aktiviteter > Tværgående > Temamøde om faglige pejlemærker for kvalitet i bostøtten

Temamøde om faglige pejlemærker for kvalitet i bostøtten

Socialstyrelsen tilbyder virtuelt temamøde om kvalitet i bostøtten. Fokus er på, hvordan du som leder eller medarbejder i socialpsykiatrien, via den recovery-orienterede og rehabiliterende tilgang, kan hjælpe flere borgere til at komme sig.
Temamøderne henvender sig særligt til ledere og medarbejdere i bostøtten, men kan også inspirere andre dele af socialpsykiatrien, borgere og pårørende samt undervisere på relevante uddannelsesinstitutioner.
25 nov
Tid
08:30 - 11:30
Sted
Online
Kontaktperson
Pauline Hagensen

Socialpædagogisk bistand efter servicelovens § 85, også kaldet bostøtte, er støtte til mennesker med psykiske vanskeligheder, som bor i egen bolig, men har brug for hjælp til at kunne fungere i dagligdagen. Socialstyrelsen udgav i juni ti faglige pejlemærker for kvalitet i bostøtten, som ledere og medarbejdere i bostøtten kan lade sig inspirere af, når de arbejder med at udvikle kvaliteten i bostøtten.

På temamøderne præsenteres de ti faglige pejlemærker, herunder det faglige fundament som er recovery-orienteret rehabilitering. Derefter sættes der fokus på, hvordan man i bostøtten kan arbejde med trivsel, mestring og mental sundhed ved at bruge indsatsen ABC for mental sundhed.

Praktiske oplysninger 

Deltagelse i temamødet er gratis. Temamødet afholdes online via Zoom.

Tilmeldingsfrist er den 18. november 2021. Tilmelding sker via Københavns Professionshøjskole og nedenstående link.

Tilmeld dig temamødet her

Læs mere om temamødet i programmet (pdf)

Sidst opdateret 15/09 2021