Gå til indhold
Forside > Aktiviteter > Tværgående > Temadag om recovery og rehabilitering

Temadag om recovery og rehabilitering

Bliv klogere på recovery og rehabilitering på handicapområdet, når Taskforce – Handicap afholder en virtuel temadag om den 9. december 2021. Vi sætter fokus recovery og rehabilitering på handicapområdet og ser nærmere på, hvordan man kan arbejdes med disse begreber i det kommunale landskab samt i forbindelse med Voksenudredningsmetoden VUM 2.0.
Temadagen er for kommunale myndighedsledere, faglige koordinatorer, udviklingskonsulenter og sagsbehandlere på myndighedsområdet.
09 dec
Tid
10:00 - 15:00
Sted
Online
Kontaktperson
Stephanie Marie Fisker

Taskforce – Handicap afholder en virtuel temadag om recovery og rehabilitering på handicapområdet den 9. december 2021. Temadagen er målrettet alle ledere og medarbejdere på myndighedsområdet, der ønsker at blive klogere på, hvordan recoverybegrebet kan bruges på handicapområdet i myndighedsarbejdet. Her vil vi blandt andet sætte fokus på en gennemgang af recovery og rehabilitering begreberne og se nærmere på, hvordan der kan arbejdes med disse begreber i det kommunale landskab gennem oplæg fra to kommuner. Derudover sætter temadagen fokus på, hvordan man kan arbejde med recovery og rehabilitering i forbindelse med Voksenudredningsmetoden VUM 2.0 på handicapområdet.

På dagen vil der være oplæg fra Socialstyrelsen om, hvad der ses som succesfuld recovery og rehabilitering i det kommunale landskab som led i initiativet ’’Partnerskab om strategisk udvikling og omlægning af socialpsykiatrien’’. PwC holder oplæg om recovery og rehabilitering i forbindelse med VUM 2.0, og giver inspiration til, hvordan borgerne kan inddrages med udgangspunkt i tilgangen. Derudover er der oplæg om kommunale erfaringer. Vi runder dagen af med en erfarings- og idéudveksling mellem deltagerne i i virtuelle grupperum.

Tilmeld dig senest d. 7. december. Det er gratis at deltage.

Læs mere om arrangementet og tilmeld dig her.

Sidst opdateret 19/11 2021