Gå til indhold
Forside > Aktiviteter > Tværgående > Opfølgningsworkshop på SØM-uddannelsen

Opfølgningsworkshop på SØM-uddannelsen

Socialstyrelsen tilbyder gratis uddannelse i Den Socialøkonomiske Investeringsmodel (SØM) med tilhørende opfølgningsworkshop til medarbejdere, der anvender eller påtænker at anvende SØM.
Medarbejdere, der anvender eller påtænker at anvende SØM
22 nov
Tid
09:30 - 13:00
Sted
Online.
Kontaktperson
Andreas Vestermark

Gode SØM-beregninger og troværdigheden af resultaterne afhænger af vidensgrundlaget og de antagelser, som brugeren gør sig undervejs i beregningen. Socialstyrelsen tilbyder derfor uddannelse og kurser for alle interesserede, der anvender eller påtænker at anvende modellen.

Få mere at vide om Den Socialøkonomiske Investeringsmodel, SØM

Om Opfølgningsworkshop på SØM-uddannelsen

Målgruppen for Opfølgningsworkshop på SØM-uddannelsen er primært kommunale og regionale analyse- og økonomimedarbejdere, der har deltaget i SØM-uddannelsen, og som arbejder eller skal arbejde konkret med modellen. Øvrige medarbejdere, der har deltaget på SØM-uddannelsen er også velkomne til at deltage på opfølgningsworkshoppen.

Inden opfølgningsworkshoppen skal deltagerne have udvalgt en konkret indsats, som de skal udarbejde en SØM-beregning af. Deltagerene skal desuden have taget stilling til de forskellige input til den konkrete beregning.

Indhold

  • Arbejdet med SØM fra scenarieberegning til økonomisk evaluering
  • Hvordan finder man input til en SØM-beregning?
  • Omkostninger - uddybet
  • Effekt - uddybet
  • Konsekvenser – uddybet
  • Priser - uddybet
  • Hvordan formidler jeg SØM-beregninger til min nærmeste leder?

Format og undervisningsform

Opfølgningsworkshoppen foregår i udgangspunktet fysisk i Socialstyrelsens lokaler i Odense. Undervisningen vil være en afveksling mellem gennemgang, eksempler og gruppearbejde med egen case.

Tilmeld dig til Opfølgningsworkshop på SØM-uddannelsen her

Sidst opdateret 17/03 2022