Gå til indhold
Forside > Aktiviteter > Tværgående > Netværkssamling, VUM 2.0

Netværkssamling for superbrugere VUM 2.0

Socialstyrelsen afholder årlig netværkssamling for superbrugere i VUM 2.0. Netværkssamlingen er for medlemmer af superbrugernetværket i VUM 2.0. På netværkssamlingen vil der være rig mulighed for at erfaringsudveksle med eget regionale netværk, træne sine VUM 2.0-færdigheder og få inspiration til sit videre arbejde med implementering. Program følger.
Sagsbehandling Superbrugere af VUM 2.0
16 dec
Tid
09:00 - 15:00
Sted
Virtuelt
Kontaktperson
Maria Cramer Holck Larsen

Årlig netværkssamling d. 16. december for alle tre netværk

Socialstyrelsen afholder årligt en virtuel, heldags netværkssamling for alle tre netværk.

På netværkssamlingerne vil der være mulighed for at erfaringsudveksle med de kommuner, der er længst med implementeringen af VUM 2.0 og vidensdele på tværs af de forskellige it-systemer.

I 2021 afholdes netværkssamlingen torsdag den 16. december fra kl. 09.00 – 15.00. Arrangementet foregår online via Zoom og er gratis. Program følger.

Hvis du som medlem ønsker at tilmelde dig netværkssamlingen sker tilmeldingen via Nem Tilmeld her:

Meld dig til netværkssamling d. 16. december.

Sådan behandler Socialstyrelsen dine personoplysninger

Socialstyrelsen anvender dine kontaktoplysninger til at fremsende informationer om arrangementet, herunder relevant materiale fra dagen og eventuel evaluering af arrangementet.

Deltagerliste mv.

Vi gør opmærksom på, at dit navn, stillingsbetegnelse og arbejdssted kan fremgå af en deltagerliste, som deles med de øvrige deltagere og eventuelle eksterne oplægsholdere. Hvis du ikke ønsker, at dine oplysninger skal stå på deltagerlisten, eller hvis du ikke ønsker at modtage materiale fra dagen, bedes du kontakte os på den mail, du modtager efter tilmelding til arrangementet.

Billeder

Vi gør opmærksom på, at Socialstyrelsen kan vælge at offentliggøre billeder fra vores arrangementer på Socialstyrelsens hjemmeside eller LinkedIn-profil. Socialstyrelsen vil altid foretage en vurdering af de enkelte billeder inden en eventuel offentliggørelse. Det vil i alle tilfælde være billeder, der alene viser en aktivitet/situation der relaterer sig til arrangementets formål. Der vil ikke være tale om billeder, der har de enkelte deltagere i fokus. Socialstyrelsen kan offentliggøre billeder uden samtykke fra de personer, som fremgår på billedet, hvis det vurderes, at billederne er harmløse og at eventuelle genkendelige personer ikke fremstår på en måde, hvor de vil kunne føle sig udstillet, udnyttet eller krænket.

Virtuelle arrangementer

Socialstyrelsens virtuelle arrangementer faciliteters via styrelsens Zoom-licens. Som udgangspunkt behandles personoplysningerne via datacentre i Europa, men der kan ske overførsel af udvalgte oplysninger til Zoom i USA, herunder din IP-adresse og det navn, som du angiver ved mødeopstart. USA betragtes som et usikkert tredjeland at overføre personoplysninger til. Dette skyldes bl.a., at de amerikanske myndigheder efter europæisk standard, har for let adgang til data.

Rettigheder

Du kan læse om dine rettigheder og om din mulighed for at klage til Datatilsynet i Socialstyrelsens generelle persondatapolitik: https://socialstyrelsen.dk/om-os/organisation/persondatapolitik

Spørgsmål

Har du spørgsmål til behandlingen af personoplysninger, er du velkommen til at henvende dig til Socialstyrelsen. Du kan kontakte vores databeskyttelsesrådgiver Janni Brodersen via telefon 41932450.


Sidst opdateret 24/09 2021