Gå til indhold
Forside > Aktiviteter > Tværgående > Temadag om målgruppevurdering på børnehandicapområdet

Temadag om målgruppevurdering på børnehandicapområdet

Få viden og inspiration til, hvordan der foretages en god målgruppevurdering på børnehandicapområdet. Vær med den 12. december 2022, når taskforcen på handicapområdet inviterer til en virtuel temadag, hvor vi går i dybden med gode målgruppevurdering.
Målgruppen for temadagen er kommunale myndighedsledere, faglige koordinatorer, udviklingskonsulenter eller sagsbehandlere på myndighedsområdet.
12 dec
Tid
09:30 - 11:40
Sted
Zoom
Kontaktperson
Julie Jørgensen

Forældre til børn med handicap har ofte brug for støtte og hjælp til barnet. Det kræver, at der foretages en målgruppevurdering, dvs. en vurdering af barnets funktionsnedsættelse.

Men hvad er faglig kvalitet, når det drejer sig målgruppevurderinger på børnehandicapområdet?

Det kan man få mere indblik i, når taskforcen på handicapområdet sidst på året inviterer til en virtuel temadag, hvor vi sætter fokus på den gode målgruppevurdering og belyser emnet ud fra både juridiske og socialfaglige perspektiver.

Praktiske oplysninger

Temadagen afholdes virtuelt og tilbydes både den 28. november og den 12. december 2022. Begge dage er med samme program, så man kan deltage den dato, hvor det passer bedst ind i kalenderen.

Temadagene er gratis at deltage i, og henvender sig til dig, der er kommunal myndighedsleder, faglig koordinator, udviklingskonsulent eller sagsbehandler på myndighedsområdet.

Se programmet og tilmeld dig temadagen 28. november – tilmeldingsfrist 24. november.

Se programmet og tilmeld dig temadagen 12. december – tilmeldingsfrist 8. december.

Link til deltagelsen sendes ud senest kl. 8.00 dagen før temadagen.

Om Taskforcen på Handicapområdet

Taskforcen er et samarbejde mellem Socialstyrelsen og Ankestyrelsen. Taskforcen afholder fire årlige temadage for kommunerne, hvor der tages afsæt i et tema inden for sagsbehandling på handicapområdet.

Taskforcen tilbyder også kommunerne korte formidlings- og læringsforløb samt lange analyse- og udviklingsforløb, der kan søges på Socialstyrelsens hjemmeside.

Læs mere om Taskforcens tilbud til kommunerne.

Sidst opdateret 04/10 2022