Gå til indhold
Forside > Aktiviteter > Tværgående > Forebyggelse af hjemløshed - ledermodul

Forebyggelse af hjemløshed - ledermodul

Ledermodulet til metodekurserne styrker ledelsens centrale rolle i at understøtte den praktiske forankring af den viden og de metoder og redskaber, medarbejdere opnår på kurserne. Modulet hjælper ledere i deres rolle med at styrke forebyggelse af hjemløshed og den indsats, medarbejderne yder til borgere i hjemløshed.
06 sep
Tid
09:00 - 15:00
Sted
Online
Kontaktperson
Martin Fjording

Ledermodulet har fokus på centrale kerneelementer i implementering og forankring af metoder og evidensbaserede/systematiske tilgange i kommunen eller på § 110- boformen.

Kurset giver dig:

  • viden om at anvende strategiske og procesrelaterede redskaber til at kunne understøtte medarbejderes implementering af en given metode i hverdagen
  • viden om at arbejde med evidensbaserede metoder og systematik i praksis
  • viden om at arbejde med egen rolle som leder i implementering af nye metoder, herunder vigtigheden af ledelsesmæssig og organisatorisk understøttelse.

Kurset er for ledere af medarbejdere, der deltager på et metodekursus under kursuskataloget til bekæmpelse af hjemløshed.

For at understøtte de bedst mulige rammer for implementering af en given metode anbefales det, at ledelsesrepræsentanter fra myndighedsniveauet deltager sammen med tilbudsledere i det omfang, man skal samarbejde om en given metode.

Bemærk: Det er et krav, at relevante ledere deltager på ledermodulet, såfremt kommunen har deltagere på et af metodekurserne i Kursuskataloget. 

Tilmelding til kurset sker ved at klikke her 

Programmet til kurset kan findes her 

Sidst opdateret 24/06 2021