Gå til indhold
Forside > Aktiviteter > Tværgående > Konference om retssikkerhed

Konference om retssikkerhed

Socialstyrelsen og Ankestyrelsen inviterer til konference om retssikkerhed på socialområdet med særligt fokus på handicap.
12 dec
Tid
09:30 - 15:30
Sted
Hotel Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg
Kontaktperson
Anne Skjelborg

Vær med, når vi sammen med social- og indenrigsminister Astrid Krag retter blikket mod retssikkerhedens aktuelle udfordringer og fremtidige retninger. 

Konferencen henvender sig til medlemmer af socialudvalg i kommunerne, repræsentanter fra interesseorganisationer, centrale videnspersoner samt direktører, socialchefer og centerchefer fra kommunerne.

På konferencen er der oplæg om aktuelle udfordringer og fremtidige retninger med repræsentanter fra blandt andre kommunerne, Ombudsmanden og borgerrådgivningen i Roskilde Kommune. På dagen opleves også et borgerperspektiv, når Kis Holm Laursen, der er mor til et barn med et fysisk handicap, beretter om betydningen af kvalitet i sagsbehandlingen.

Derudover drøftes retssikkerhed, tillid mellem borger og myndigheder og kvalitet i det socialfaglige arbejde i en spændende paneldebat mellem interesseorganisationer, inden ministeren runder dagen af, samler op på indtryk og erfaringer og sætter rammen for det fortsatte arbejde med retssikkerhed.

Stande

På konferencen kan der i pauserne gæstes stande fra Ankestyrelsen, Socialstyrelsen og Den Uvildige Konsulentordning på Handicapområdet (DUKH) med materialer til videre læsning og inspiration til arbejdet med retssikkerhed og kvalitet i sagsbehandlingen.

Link til program på COKs hjemmeside 

Tilmelding

Tilmeldingsfristen er 28. november 2019.

Tilmelding til konference er gratis. Hvis konferencen bliver overtegnet, vil deltagere, der er i den primære målgruppe for konferencen, blive prioriteret. Endelig bekræftelse af tilmelding udsendes 2. december 2019.

Link til tilmelding på COKs hjemmeside

Sidst opdateret 13/11 2019