Forside > Aktiviteter > Tværgående > Kickoff for nyt FIT-implementeringsnetværk for ledere

Kickoff for nyt FIT-implementeringsnetværk for ledere

Socialstyrelsen tilbyder et nyt netværk til kommunale og regionale ledere, der arbejder med metametoden Feedback Information Treatment. Vær med og få inspiration til implementeringen af FIT.
Kommunale og regionale ledere, der arbejder med metametoden Feedback Information Treatment
20 jun
Tid
10:00 - 15:30
Sted
Hotel Park, Viaduktvej 28, 5500 Middelfart
Kontaktperson
Susanne Lauritsen

Socialstyrelsen ønsker at understøtte implementeringen af FIT (Feedback Informed Treatment), der er en veldokumenteret metametode, som sikrer borgerne løbende indflydelse på den indsats, han eller hun modtager, samtidig med at den professionelle på en systematisk måde kan dokumentere borgerens oplevelse af effekten af indsatsen. 

FIT bruges i stigende grad i landets kommuner, og det har skabt interesse for et netværk, hvor ledere på tværs af landet kan dele viden om implementering af den internationale metode både i sagsbehandlingen og de sociale indsatser. Socialstyrelsen vil derfor stå for opstarten af et nyt ledernetværk om FIT og vil efterfølgende facilitere videreførelsen gennem etablering af geografisk opdelte netværk for ledere fra de forskellige dele af landet. 

Deltagere

Kickoffmødet den 20. juni og de kommende netværksmøder henvender sig bredt til alle ledere på både myndigheds- og tilbudsniveau på hele det sociale område. Netværket er et tilbud til både ledere, der har erfaring med at implementere FIT, og ledere, der er i den spæde opstart med metoden.

Indhold

Dagen vil byde på oplæg og struktureret vidensdeling, hvor deltagerne er med til at bestemme, hvilke temaer der skal vidensdeles om. Du bedes derfor ved tilmeldingen angive min. 3 spørgsmål eller tematikker, som du ønsker, at implementeringsnetværket fokuserer på og eventuelt tilbyder sparring i forhold til.

Udbytte

  • Udvidelse af dit netværk til andre ledere, der arbejder med implementering af FIT
  • Viden om praksiserfaringer med implementering af FIT i forskellige kontekster
  • Inspiration til og feedback på dine implementeringsudfordringer
  • Mulighed for efterfølgende at deltage i geografisk opdelte netværk for ledere i forskellige dele af landet. 

Program

Tilmelding

Sidst opdateret 08/06 2017