Forside > Aktiviteter > Tværgående > Informationsmøde: Rådgivningsforløb om SØM

Informationsmøde: Rådgivningsforløb til kommunerne om Den Socialøkonomiske Investeringsmodel (SØM)

Socialstyrelsen tilbyder gratis rådgivningsforløb til kommuner, der gerne vil arbejde med den Socialøkonomiske Investeringsmodel, SØM. Socialstyrelsen afholder i samarbejde med Rambøll to informationsmøder for alle interesserede kommuner. Denne dato er for ét af de to informationsmøder.
Kommuner
16 apr
Tid
14:00 - 15:30
Sted
Rambøll, Hannemanns Allé 53, 2300 København S 
Kontaktperson
Tine Hjernø Lesner

Socialstyrelsen tilbyder gratis rådgivningsforløb til kommuner, der gerne vil arbejde med den Socialøkonomiske Investeringsmodel, SØM. Rådgivningsforløbene gennemføres af Rambøll Management Consulting i tæt samarbejde med Socialstyrelsen. I den forbindelse afholder Socialstyrelsen i samarbejde med Rambøll to informationsmøder for alle interesserede kommuner. Informationsmøderne har samme indhold begge dage. Denne dato er for ét af de to informationsmøder.

Tilmelding til informationsmødet sker ved senest den 9. april 2020 at skrive til .

Rådgivningen er både for kommuner, der endnu ikke arbejder med SØM, men som har brug for hjælp til at komme i gang med at arbejde med modellen og investeringstankegangen, og for kommuner, der allerede arbejder med SØM, men gerne vil anvende modellen mere eller bedre, end de gør i dag.

Kommunerne udvælges på baggrund af deres motiverede ansøgning. Ansøgningsfristen er 25. maj 2020 kl. 12. Når kommunerne er udvalgt, vil Rambølls rådgivningsteam sammen med den enkelte kommune skræddersy et intensivt rådgivningsforløb, der afspejler kommunens ambitioner og strategiske målsætning. Et rådgivningsforløb varer ca. 9 måneder. Kommunerne modtager rådgivningen uden betaling.

Læs mere om rådgivningen her

 

Sidst opdateret 21/02 2020