Gå til indhold
Forside > Aktiviteter > Tværgående > Informationsmøde om partnerskab til forebyggelse af voldsomme situationer og magtanvendelse på anbringelsessteder

Informationsmøde om partnerskab til forebyggelse af voldsomme situationer og magtanvendelse på anbringelsessteder

Kom og hør hvordan I kan være med i nyt partnerskab, som skal videreudvikle en indsats til at forebygge voldsomme situationer og øge trivslen på åbne døgninstitutioner og opholdssteder.
Ledelse på åbne døgninstitutioner og opholdssteder samt driftsherrer og landsdækkende organisationer, der organiserer døgntilbud for anbragte børn og unge.
18 aug
Tid
13:00 - 14:00
Sted
Online
Kontaktperson
Camilla Segerlund

På mødet fortæller vi nærmere om baggrunden for projektet, projektets formål og succeskriterier.

Der vil være korte oplæg omkring partnerskabet, hvilke roller og opgaver der vil være i forbindelse med udviklingsarbejdet, den foreløbige model for indsatsen samt evalueringen.

I vil høre mere om ansøgningsprocessen, hvad det kræver at være med, og hvad man selv kan forvente at få ud af det som deltager.

Praktiske oplysninger

Informationsmødet afholdes som et webinar via zoom, og det er muligt at deltage via browser, selvom man ikke ellers anvender programmet. Der kan stilles skriftlige spørgsmål via chatfelt undervejs. Spørgsmålene vil så vidt muligt blive besvaret under mødet. Det er gratis at deltage i mødet.

Læs mere og tilmeld dig mødet her

Sidst opdateret 05/08 2021