Forside > Aktiviteter > Tværgående > Informationsmøde (Kbh): Få et forløb om SØM

Informationsmøde: Få et forløb om SØM

Socialstyrelsen tilbyder gratis rådgivningsforløb til kommuner, der ønsker at arbejde med den Socialøkonomiske Investeringsmodel, SØM. Der afholdes informationsmøder den 6. juni og 20. juni for alle interesserede.
20 jun
Tid
14:00 - 15:30
Sted
Rambøll
Hannemanns Allé 53
2300 København S
Kontaktperson
Sanni N. Breining

Socialstyrelsen tilbyder rådgivningsforløb til kommuner, der gerne vil arbejde med den Socialøkonomiske Investeringsmodel, SØM.

Rådgivningen er både for kommuner, der ikke arbejder med SØM i dag, og som har brug for hjælp til at komme i gang med at arbejde med modellen og investeringstankegangen, og for kommuner, der allerede arbejder med SØM, men gerne vil anvende modellen mere eller bedre, end de gør i dag.

Rådgivningsforløbene gennemføres af Rambøll Management Consulting i tæt samarbejde med Socialstyrelsen og er gratis for deltagerne. Der er ansøgningsfrist 23. august 2019 kl. 12.

Overvejer I, om et rådgivningsforløb er noget for jeres kommune, er det måske relevant for jer at deltage i vores informationsmøde 20. juni i København om det nye rådgivningstilbud.

Tilmelding foregår pr. mail til somraadgivning@ramboll.com

Der holdes et tilsvarende informationsmøde 6.. juni i Aarhus.

Læs mere om rådgivningsforløb om SØM

Hvad er SØM?


SØM er et beregningsværktøj, der styrker beslutningsgrundlaget i en konkret lokal sammenhæng og sætter fokus de på økonomiske konsekvenser over tid, der kan være ved at investere i sociale indsatser.

Læs mere om SØM
Sidst opdateret 13/06 2019