Gå til indhold
Forside > Aktiviteter > Tværgående > Informationsmøde: Implementeringsforløb i SØM

Informationsmøde: Implementeringsforløb i Den Socialøkonomiske Investeringsmodel (SØM) til kommunerne

Socialstyrelsen tilbyder gratis implementeringsforløb til kommuner, der gerne vil arbejde med Den Socialøkonomiske Investeringsmodel (SØM). Implementeringsforløbene gennemføres af en ekstern leverandør og Socialstyrelsen.
Kommuner der gerne vil arbejde med SØM
30 maj
Tid
10:00 - 11:00
Sted
Online
Kontaktperson
Mette Lindholm Blicher Amlund

Socialstyrelsen afholder informationsmøde den 30. maj 2023 kl. 10.00-11.00 for alle interesserede.

Tilmelding til informationsmødet sker senest den 25. maj 2023, kl. 12.

Tilmeld dig informationsmødet her

Om implementeringsforløb i SØM

Implementeringsstøtten er både for kommuner, der endnu ikke arbejder med SØM, men som har brug for hjælp til at komme i gang med at arbejde med modellen og investeringstankegangen, og for kommuner, der allerede arbejder med SØM, men gerne vil anvende modellen mere eller bedre, end de gør i dag.

Kommunerne udvælges på baggrund af deres motiverede ansøgning.

Ansøgningen sendes til som-support@socialstyrelsen.dk. Ansøgningen skal være indleveret senest den 30. august 2023, kl. 12.00. Tildelingen af implementeringsforløbene finder sted i september 2023. Herefter kontaktes de udvalgte kommuner for en drøftelse af den videre proces.

Når kommunerne er udvalgt, vil en ekstern leverandør og Socialstyrelsen sammen med den enkelte kommune skræddersy et intensivt implementeringsforløb, der afspejler kommunens behov og strategiske målsætning. Et implementeringsforløb varer ca. 5-7 måneder. Kommunerne modtager implementeringsstøtten uden betaling.

Læs mere om implementeringsforløbene her

Sidst opdateret 04/10 2022