Gå til indhold
Forside > Aktiviteter > Tværgående > Høringsmøde om det mest specialiserede social- og specialundervisningsområde

Høringsmøde om det mest specialiserede social- og specialundervisningsområde

Socialstyrelsen afholder en skriftlig høring om målgrupper og indsatser på det mest specialiserede social- og specialundervisningsområde. Høringen løber fra den 28. januar til den 20. februar 2020. Få mere at vide om høringen på vores høringsmøde den 29. januar 2020.
29 jan
Tid
10:00 - 13:00
Sted
Odeon, Odeons Kvarter 1, 5000 Odense C

Socialstyrelsen inviterer bruger- og interesseorganisationer til et høringsmøde om høringen vedrørende målgrupper og indsatser på det mest specialiserede social- og specialundervisningsområde.
På høringsmødet vil Socialstyrelsen fortælle om rammerne og processen for dette års høring, om behovet for øget koordination og planlægning mellem kommunerne og anvendelsen af høringsskemaet, som knytter sig til den.

Tilmeld dig høringsmødet 2020 her.

Der er tilmeldingsfrist den 15. januar 2020.

Skriftlig høring om målgrupper og indsatser

Socialstyrelsen har kompetence til at udmelde målgrupper og særlige indsatser, hvor der er behov for øget koordination eller planlægning mellem kommunerne for at sikre og videreudvikle den mest specialiserede indsats. Dette sker via såkaldte centrale udmeldinger.

Socialstyrelsen afholder hvert år en skriftlig høring, hvor bruger- og interesseorganisationer kan komme med input til vurderingen af, om der er det fornødne udbud for borgerne af højt specialiserede tilbud og eventuelt behov for nye centrale udmeldinger.

Dette års høring finder sted fra den 28. januar til den 20. februar 2020.

Mere viden om National Koordination

Arbejdet med centrale udmeldinger foregår i regi af Socialstyrelsens varetagelse af den nationale koordinationsstruktur (National Koordination). Socialstyrelsen bidrager herigennem til, at der er det fornødne udbud af højt specialiserede indsatser og tilbud til borgere inden for det mest specialiserede social- og specialundervisningsområde. Det sker via dialog med de centrale interessenter og via vidensformidling og monitorering.

Læs mere om den nationale koordinationsstruktur her.

Sidst opdateret 10/12 2019