Gå til indhold
Forside > Aktiviteter > Tværgående > Gå hjem-møde om arbejdet med voksne med psykiske vanskeligheder, misbrug og komplekse, sociale problemstillinger

Gå hjem-møde om arbejdet med voksne med psykiske vanskeligheder, misbrug og komplekse, sociale problemstillinger

Hvad ved vi om voksne med misbrug, psykiske vanskeligheder og sociale problemstillinger? Og hvilke tilgange og metoder er gode til at udrede borgernes behov, problematikker, ressourcer og ønsker?
Gå hjem-mødet er primært rettet mod kommunale medarbejdere og ledere, men fagpersoner relateret til området kan også deltage.
05 okt
Tid
15:00 - 17:30
Sted
Herluf Trolles Gade 11
1052 København K
Kontaktperson
Andrea Christensen

På mødet sætter vi fokus på den aktuelle viden om målgruppen og konkrete tilgange og metoder til arbejdet med målgruppen herunder inddragelse af borgeren, relationsarbejde og udredning.

Gå-hjem-mødet tager udgangspunkt i resultaterne fra en undersøgelse, som VIVE har gennemført for VISO i Socialstyrelsen. Undersøgelsen og resultater blev formidlet i et videnshæfte og en rapport. Derudover vil to VISO-specialister præsentere deres praksiserfaringer med arbejdet med målgruppen.

Foreløbigt program:

  • Marlene Christel Haahr, konsulent, VISO
    Baggrund og mål for videnshæftet.

  • Nichlas Permin Berger, forsker, VIVE
    Central viden fra undersøgelser, herunder udvalgte metoder og tilgange til blandt andet borgerinddragelse og udredning.

  • Kristine Schultz, psykolog, VISO-specialist samt Inge Stounbjerg, Ergoterapeut, VISO-specialist, Center for psykiatri og socialt udsatte, Horsens.
    Erfaringer med udredning og relationsarbejde i forhold til sårbare voksne med misbrug og komplekse psykiske og sociale problemstillinger.

Gå-hjem-mødet er gratis, men tilmelding er nødvendig og skal ske senest d. 20. september 2021.

Sidst opdateret 09/09 2021