Forside > Aktiviteter > Tværgående > Dialogmøde: Det mest specialiserede social- og specialundervisningsområde

Dialogmøde om det mest specialiserede social- og specialundervisningsområde

Socialstyrelsen afholder en skriftlig høring om målgrupper og indsatser på det mest specialiserede social- og specialundervisningsområde. Høringen løber fra den 8. januar til den 30. januar 2019. Få mere at vide om høringen på vores dialogmøde den 9. januar 2019.
09 jan
Tid
10:00 - 13:00
Sted
Odeon, Odeons Kvarter 1, 5000 Odense C
Kontaktperson
Mathias Christensen

Socialstyrelsen inviterer bruger- og interesseorganisationer til et dialogmøde om høringen vedrørende målgrupper og indsatser på det mest specialiserede social- og specialundervisningsområde.
På dialogmødet vil Socialstyrelsen fortælle om rammerne og processen for dette års høring om udbuddet af højt specialiserede tilbud og anvendelsen af høringsskemaet, som knytter sig til den.

Tilmeld dig dialogmødet her 

Der er tilmeldingsfrist den 19. december 2018.

Skriftlig høring om målgrupper og indsatser

Socialstyrelsen kan udmelde målgrupper eller særlige indsatser til kommunerne, hvor der er behov for en øget koordination eller planlægning på tværs af kommuner i en eller flere regioner – en såkaldt central udmelding.
De centrale udmeldinger skal sikre og videreudvikle den højt specialiserede indsats på tværs af kommuner og regioner.

Socialstyrelsen afholder hvert år en skriftlig høring, hvor bruger- og interesseorganisationer kan komme med input til vurderingen af, om der er det fornødne udbud for borgerne af højt specialiserede tilbud og eventuelt behov for nye centrale udmeldinger.
Dette års høring finder sted fra den 8. januar til den 30. januar 2019.

Mere viden om National Koordination

Arbejdet med centrale udmeldinger foregår i regi af Socialstyrelsens varetagelse af den nationale koordinationsstruktur. Socialstyrelsen bidrager herigennem til, at der er det fornødne udbud af højt specialiserede indsatser og tilbud til borgere inden for det højt specialiserede social- og specialundervisningsområde. Det sker via dialog med de centrale interessenter og via vidensopbygning og monitorering.

Læs mere om den nationale koordinationsstruktur her

Sidst opdateret 30/11 2018