Forside > Aktiviteter > Tværgående > 3-dags metodekursus om ICS

3-dags metodekursus om ICS

Har du et ønske om at blive endnu bedre til at omsætte din viden om ICS i sagsarbejdet i relationen til børn og ung, deres familier, netværk og andre fagprofessionelle? Dette ICS metodekursus kan hjælpe dig med at aktivere og udvikle din viden om ICS i praksis. Dette sker gennem øvelser, dialog og refleksion og ved at træne med ICS redskaber.
Kurset er for socialrådgivere og andre fagprofessionelle med myndighedsopgaver, der arbejder med ICS i børne- og familieafdelinger, både fra det sociale område og børnehandicapområdet. Relevante samarbejdspartnere kan deltage på udvalgte moduler på de lokale hold.
18 sep
Tid
09:00 - 16:00
Sted
Kbh Prof. højskole, Tagensvej 18, 2200 København N
Kontaktperson
Lene Melchiorsen

Metodekurset forløber over følgende tre dage: 18. september & 8. og 29. oktober 2019. Alle kursusdage er fra klokken 9.00 til 16.00.

Når du har gennemført kurset vil du have indsigt i, hvordan du i gennem gradvise, realistiske ændringer kan udvikle din egen brug af ICS som socialfaglig metode i praksis.

Kurset vil hjælpe dig til:

  • At opnå praksisnær viden om hvordan man arbejder med ICS i en kommune
  • At styrke dine kompetencer til at arbejde med ICS som socialfaglig metode
  • At forbedre dit samarbejde med børn, unge og familier og netværk og professionelle samarbejdspartnere inden for en ICS ramme
  • At lære ICS systematikken at kende i kombination med pejlemærker for kvalitet i sagsbehandlingen

Der er tilmeldingsfrist d. 21. august 2019

Prisen for deltagelse er 1350 kr. inkl. moms.

Læs mere og tilmeld dig metodekurset her

Sidst opdateret 08/08 2019