Forside > Aktiviteter > Tværgående > Dialogmøde: Udbud af VISOs ydelser på børn-, unge- og specialundervisningsområdet

Dialogmøde: Udbud af VISOs ydelser på børne-, unge- og specialundervisningsområdet

Socialstyrelsen forventer at kunne annoncere udbud af VISO-kontrakter på børne-, unge- og specialundervisningsområdet i andet halvår 2019. Hør om processen og kom med jeres input på vores dialogmøde d. 23. januar 2019.
Målgruppen for dialogmødet er VISO-leverandører.
23 jan
Tid
09:30 - 13:00
Sted
Odeons Kvarter 1
5000 Odense C
Denmark
Kontaktperson
Rikke Søndergaard

Socialstyrelsen vil gerne orientere om modellen for udbuddet og udbudsprocessen og inviterer derfor alle interesserede leverandører til at deltage i et af vores dialogmøder.

Jeres pejlemærker for socialfaglig kvalitet
På dialogmøderne vil vi også meget gerne have jeres input  til udbudsmaterialet med fokus på hvilke parametre, der kan konkurreres på.

Vi vil ikke mindst gerne høre om, hvad I ser som gode pejlemærker for socialfaglig kvalitet, kvalifikationer og erfaringer hos VISOs leverandører af specialrådgivning og udredning til relevante målgrupper på børn-, unge- og specialundervisningsområdet i VISO.

Hvert møde vil bestå af et kort oplæg fra VISO efterfulgt af en præsentation af dialogmødets workshops. I deltager herefter i den/de workshops, hvor I særligt kan bidrage med input.

Praktiske oplysninger
Pladserne tildeles efter først til mølle- princippet. Der kan maximalt deltage to personer fra hver organisation, og der er i alt 100 pladser pr. mødedato. Det er gratis at deltage.

I er velkomne til at kontakte VISO med spørgsmål på leverandorteamviso@socialstyrelsen.dk

Oplæg fra mødet vil efterfølgende blive lagt på VISOs hjemmeside.

Socialstyrelsen forventer at sende udvalgte dele af udbudsmaterialet i høring i foråret 2019.

Sidst opdateret 26/11 2018