Gå til indhold
Forside > Aktiviteter > Tværgående > National temadag om anbragte børn og unges skolegang

National temadag om anbragte børn og unges skolegang

I Socialstyrelsen og Styrelsen for Undervisning og Kvalitet vil vi gerne inspirere til, at social- og skoleområdet samarbejder tættere om at give anbragte børn og unge en bedre skolegang. Sammen kan vi gøre det bedre! Få nye input, når vi holder national temadag den 7. december.
​Den nationale temadag er for direktører, ledere, chefer og andre fagprofessionelle, der arbejder med børne- og ungeområdet.
07 dec
Tid
10:00 - 15:15
Sted
Comwell H.C. Andersen Odense, Claus Bergs Gade 7, Odense C
Kontaktperson
Iben Attrup Nielsen

Socialstyrelsen og Styrelsen for Undervisning og Kvalitet inviterer aktører på social- og skoleområdet til en national temadag om anbragte børn og unges skolegang, så sæt kryds i kalenderen den 7. december 2021 og vær med på dagen!

Det kan du opleve
Hør tidligere anbragte unge fortælle om, hvad der giver positive læringsoplevelser og lyst til at gå i skole. Lyt med, når udvalgte kommuner deler deres foreløbige erfaringer med at styrke anbragte børn og unges læring i skolen, og få viden om de juridiske rammer. Og få præsenteret fagligt materiale, som kan inspirere din kommune i arbejdet med at styrke læringsmiljøet for anbragte børn og unge, så de på sigt får en mulighed for at skabe sig et godt voksenliv.

Kom og bliv inspireret og lær af andre kommuner – og del gerne ud af din kommunes viden om, hvordan man kan styrke anbragte børn og unges skolegang.

Det praktiske
Endeligt program udsendes i oktober. Tilmeldingen er åben nu og foregår efter først til mølle-princippet, dog maksimum fire deltagere pr. kommune. Deltagelse er gratis.

Temadagen foregår hos Comwell H.C. Andersen Odense, Claus Bergs Gade 7, 5000 Odense kl. 10-15.

Tilmelding til national temadag 7. december 

Vidste du…
Kun halvdelen af alle anbragte børn og unge tager folkeskolens afgangseksamen efter 9. klasse, og de, der gør, ligger i gennemsnit to karakterer lavere end deres jævnaldrende. Fem år efter har kun 22 procent gennemført en ungdomsuddannelse.

Sidst opdateret 06/10 2021