Gå til indhold
Forside > Aktiviteter > Temamøde om opsporing af mistrivsel

Temamøde om opsporing af mistrivsel hos små børn

Socialstyrelsen inviterer til et virtuelt temamøde om tidlig opsporing og reaktion på mistrivsel hos 0-6-årige børn. Temamødet holdes 9. december 2020 og har fokus på, hvordan et tæt og tidligt samarbejde med barnets forældre kan understøtte en tidlig opsporing og indsats.
09 dec
Tid
09:00 - 12:00
Sted
Virtuel deltagelse. 
Kontaktperson
Anette Hammershøi


Temamødet om styrket forældresamarbejde i den tidlige opsporing indgår i en række af regionale temamøder, som Socialstyrelsen afvikler i perioden 2019-21.

Mødet, som tidligere har været annonceret som fysiske møder, afvikles i en afkortet virtuel version som livestreames onsdag d. 09. december fra kl. 09.00 - 12.00.

Temamødet henvender sig bl.a. til områdeledere, faglige og pædagogiske ledere fra sundhedspleje, dagtilbud, PPR og myndighedsområdet samt faglige medarbejdere fra de enkelte områder, herunder fremskudte socialrådgivere, pædagogiske konsulenter og dagplejekonsulenter. Det kan evt. også være relevant for chefer fra dagtilbudsområdet.

Deltagelse sker via et personligt link, der tilsendes et par dage før sammen med information om, hvordan den tekniske deltagelse forløber.

Tilmeldingsfristen er d. 04. december.

Tilmeldingen skal foretages på følgende link: 

Tilmeldingslink

Læs programmet her: 

Program for temadagen 

Sidst opdateret 13/11 2020