Forside > Aktiviteter > Online-informationsmøde: Housing First for unge

Online-informationsmøde: Housing First for unge

Socialstyrelsen tilbyder støtte til kommuner, der vil kvalificere deres indsats i arbejdet med unge i hjemløshed eller i risiko for hjemløshed. Hør mere om tilgangen Housing First for unge på vores online-informationsmøde den 20. april 2020. Informationsmødet er for alle interesserede kommuner.
Målgruppen for informationsmødet er kommunale beslutningstagere, ledere og nøglemedarbejdere.
20 apr
Tid
12:00 - 14:00
Sted
Online
Kontaktperson
Mette Bøgelund Frederiksen

Med ansøgningspuljen ”Housing First for unge” udvikles og afprøves en ny samlet Housing First-indsats målrettet unge i hjemløshed eller i risiko for hjemløshed. Kommunerne kan gennem Housing First for Unge styrke indsatsen over for unge med særlige sociale udfordringer via et skærpet fokus på den helt tidlige forebyggelse.

I forbindelse med ansøgningspuljen afholder Socialstyrelsen et online informationsmøde den 20. april kl. 12. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til oplægsholderne under informationsmødet.

Tilmelding og praktiske oplysninger

Tilmelding til informationsmødet skal ske senest den 16. april kl 12. Du vil den 20. april om formiddagen modtage en mail med link til deltagelse i informationsmødet. Det er gratis at deltage.

Du skal have adgang til en computer med internet og lyd.

Slides samt spørgsmål og svar kan efter informationsmøderne findes på Socialstyrelsens hjemmeside.

Ansøgningsfristen på puljen er 15. maj kl. 12.

Find yderligere oplysninger og tilmeld dig informationsmødet her

Sidst opdateret 02/04 2020