Gå til indhold
Forside > Aktiviteter > Aflyst - Konference: Kvalitet i socialpsykiatrien

Aflyst - Konference: Kvalitet i socialpsykiatrien

Socialstyrelsen inviterer til konference om kvalitet i socialpsykiatrien. Vær med den 21. april 2020, når Socialstyrelsen sætter fokus på kvalitet i socialpsykiatrien og kom hjem med ny viden og inspiration om recovery og rehabilitering.
21 apr
Tid
09:30 - 15:30
Sted
Messecenter Fredericia, Vestre Ringvej 101, 7000 Fredericia 
Kontaktperson
Karin Toft-Christensen

Konferencen er aflyst 

Socialstyrelsen aflyser eller udskyder indtil videre alle arrangementer som informationsmøder, seminarer, konferencer mv. 

Hvis konferencen afholdes på et senere tidspunkt, vil der informeres om dette her på hjemmesiden og i Socialstyrelsens nyhedsbrev. 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Antallet af borgere med psykiske vanskeligheder stiger kraftigt, og det udfordrer socialpsykiatrien. Socialstyrelsen sætter derfor aktuelt fokus på, hvordan kvaliteten i socialpsykiatrien kan styrkes, og inviterer nu ledere, fagprofessionelle, borgere og pårørende til en stor konference om, hvordan vi i fællesskab kan øge indsatsen for recovery og rehabilitering.

Det kan du opleve på konferencen

Blandt dagens oplægsholdere i plenum er direktøren for organisationen Imroc, Dr. Julie Repper. Organisationen har siden 2011 har været Englands førende i arbejdet med at udvikle recovery-orienteret praksis på tværs af sundhedsområdet, socialområdet og civilsamfundet i partnerskaber med de borgere, som benytter indsatserne.

Inden Reppers oplæg drøfter et panel, hvad der er kvalitet i socialpsykiatrien set fra et borgerperspektiv. Panelet faciliteres af chefkonsulent Klavs Serup Rasmussen, der i dag er ansat i Det Sociale Netværk og bl.a. har arbejdet med peerstøtte, borgerinddragelse og recovery i regi af Region Hovedstaden.

Workshops

Udover oplæg og paneldebat vil dagen også byde på en række workshops, man kan vælge i mellem. Alle workshops indledes af et kort oplæg med efterfølgende tid til dialog og spørgsmål. Temaerne omfatter bl.a. ”Ledelse og organisation”, ”Samarbejdet med borgeren” samt ”Helhed og sammenhæng”.

Tilmelding og praktiske oplysninger

Programmet er offentliggjort i sin helhed på Socialt Udviklingscenter SUS' hjemmeside, hvor man også kan tilmelde sig konferencen og finde yderligere praktiske oplysninger. 

Find yderligere oplysninger og tilmeld dig konferencen her

Sidst opdateret 12/03 2020